Anotimpul iubirilor - Stephanie Laurens

Anotimpul iubirilor, de Stephanie Laurens – Colecţia Iubiri de poveste – februarie 2019

Anotimpul iubirilor

By Winter’s Light

Stephanie Laurens

Colecţia Iubiri de poveste – februarie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Noua generație Cynster – Cynster Next Generation Series: 1. By Winter’s Light (Cynster #21), 2. The Tempting of Thomas Carrick (Cynster #22), 3. A Match for Marcus Cynster (Cynster #23), 4. The Lady By His Side (Devil’s Brood Trilogy #1), 5. An Irresistible Alliance (Devil’s Brood Trilogy #2), 6. The Greatest Challenge Of Them All (Devil’s Brood Trilogy #3), 7. A Conquest Impossible to Resist (Cynster Next Generation #7)

Sâmbătă-23.02.2019- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   # 1 New York Times autorul cel mai bine vândut Stephanie Laurens se întoarce în Scoţia romantică pentru a inaugura o noua generaţie de Cynsters într-o poveste încântătoare de magie şi dragoste. 

    Decembrie 1837, tinerii din clanul Cynster au reușit să aibă o sărbătoare în familie, de Crăciun, ținută la casele Casphairn Manor, Richard și Catriona Cynster. Condusă de Sebastian, marchiz de Earith, de Lucilla, viitoarea Lady de Vale, și de fratele ei geamăn, Marcus, generația viitoare are planuri proprii pentru sezonul de vacanță.

   Cu toate acestea, atunci când se strâng cei din familia Cynsters, dragostea nu este niciodată lăsată în urmă – ocazia festivă îi aduce faţă în faţă pe Daniel Crosbie, tutorele fiilor lui Lucifer Cynster și pe Claire Meadows, văduvă și guvernanta fiicei lui Gabriel Cynster. Daniel și Claire s-au întâlnit înainte și o pasiune neașteptată s-a aprins între ei, dar după dezamăgirile din viaţa, Claire crede că o a doua căsătorie nu se află scrisă în stele pentru ea. Daniel, cu toate acestea, este hotărât să o facă să îşi schimbe părerea. A văzut dragostea pe care o împărtășesc cei din familia Cynsters, iar Claire este doamna cu care el visează să-și împartă viața.

   Daniel se străduiește să o convingă pe Claire să aibă încrede în el şi să îsi lase inima să decidă către drumul spre fericire.

   Între timp, în timpul călătoriei din ajunul Crăciunului,  tinerii clanului Cynster au o misiune de ajutor. Lucilla este chemată să asiste la nașterea dificilă a unui copil, într-o locuință izolată din munți. Cu o furtună violentă care se porneşte și opțiuni extrem de limitate, următoarea generație de Cynsters se confruntă cu primul lor test colectiv – pot salva mama și copilul? Dar şi pe ei înșiși?

    La conac Claire este din ce în ce mai atrasă de Daniel și în ciuda îndoielilor ei, pe fundalul festivităților în curs de desfășurare, relația lor se adâncește. Cu toate acestea este nehotărâtă, asta până când situaţia devine apăsătoare şi prin magia luminii iernii, află că dragostea – dragostea adevărată – merită orice risc, orice preț. O poveste plină de distracții magice ale unui sezon festiv din Scoția.

„-Haide, draga mea. Ca-ntotdeauna, noi trebuie să deschidem calea.
Se auziseră râsete și șuierături la adresa acestui comentariu, însă, pe rând, fiecare cuplu urmă exemplul stăpânilor conacului, împărtășind săruturi lungi, pasionale și gentile sub vâscul care se mișca ușor, martor la tot, în drumul către camera de relaxare.”

Colecţia Iubiri de poveste februarie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Anotimpul iubirilor – Stephanie Laurens – historical romance

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.