Nopţi de seducţie

Nopţi de seducţie – Vanessa Kelly – Colecţia Iubiri de poveste

Nopţi de seducţie

His Mistletoe Bride

Vanessa Kelly

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma-Litera

Serie Familia Stanton: The Stanton Family Series: -1. Mastering the Marquess –Subjugarea unui marchiz, 2. Sex And The Single Earl -Pasiunile unui conte, 3. My Favorite Countess -Contesa mea favorită, 4. His Mistletoe Bride – Nopţi de seducţie, 4.5. The Dukes of Vauxhall (by Vanessa Kelly, Christi Caldwell, Theresa Romain, Shana Galen)

   Nopţi de seducţie – Sâmbătă-27.10.2018- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

    Nopţi de seducţie> Când maiorul Lucas Stanton a moștenit titlul de conte, nu și-a imaginat că o va primi la pachet și pe nepoata fostului conte ‒ și că aceasta îl va cuceri din prima clipă.
Phoebe Linville este o americancă fermecătoare și înflăcărată, dar care are marele talent de a se băga în belele.

  Surprinși într-o situație compromițătoare și riscând să iște un scandal de proporții, celor doi nu le rămâne decât căsătoria ca soluția salvatoare.
Phoebe nu are de gând să cedeze în fața încăpățânării lui Lucas și a firii lui îndărătnice, chiar dacă acesta îi oferă tot ce își poate dori, dar Phoebe este hotărâtă să-i demonstreze noului conte că dragostea este tot ce contează cu adevărat.

   Și, dacă pentru asta este nevoie de douăsprezece nopți de seducție la căldura reconfortantă a focului din cămin, ea este pregătită să-și dezvăluie atuurile unul câte unul.

   Dragostea este tot ce contează, chiar și în cazul unui mariaj forțat. Dar pentru asta este nevoie de douăsprezece nopți de seducție la căldura reconfortantă a focului din cămin…

Simţea numeroase lucruri pentru soţia lui, lucruri pline de tandreţe și afecţiune, dar dragostea nu se număra printre ele. Mai fusese îndrăgostit o dată, și nu semănase deloc cu sentimentele pe care le nutrea acum. Dragostea îl mistuia pe om, îl ardea din interior. Îl transforma într-o bestie obsedată care mârâia și care și-ar fi trădat cel mai vechi prieten ca să o posede pe femeia pe care o iubea. O bestie care ar fi minţit, înșelat și și-ar fi vândut sufletul ca să o aibă, distrugând orice îi stătea în cale.”

Emoţiile vibrante o năuciră. Îi măturară mintea ca niște nori strălucitori, luând cu ele precauţia și modestia, preocupări ieftine care se năruiau sub puterea minunii pe care o împărtășeau. Nu mai experimentase niciodată ceva ca Lucas și sărutările lui ‒ atât de multă căldură care o cuprindea, făcând-o să uite cine și unde era.”

Phoebe făcu ochii mari când Lucas se aplecă s-o sărute. Dar, când buzele lui le întâlniră pe ale ei, închise ochii strâns, copleșită de șocul atingerii lui și de tentaţia care o cutremura. Gura lui puse stăpânire pe buzele ei într-o alunecare mătăsoasă, lentă la început, de parcă ar fi lăsat-o să se adapteze. Nu mai simţise niciodată sărutul unui bărbat pe buzele ei. Inima ei bătea tare, de parcă ar fi fost înspăimântată, însă nu putu rezista atracţiei lui ‒ fierbinte și dulce, cu aromă de șampanie și de ceva interzis.

sursa Cărţi Romantice

   Vanessa Kelly este o autoare contemporană foarte apreciată, care a fost numită de Booklist una dintre „noile stele ale romanelor de dragoste istorice”. Cărțile sale plasate în perioada Regenței au câștigat importante premii ale genului, printre care și prestigiosul Maggie Award.

Seria Familia Stanton de Vanessa Kelly-Colecția Iubiri de poveste

Cărţi – Serii – Vanessa Kelly-  Colecţia Iubiri de poveste

Mireasă pentru scoțian – Vanessa Kelly

  Fiică nelegitimă a prințului regent, Victoria Knight este nevoită să își câștige cum poate respectabilitatea. Familia mamei o iubește, dar nelegitimitatea ei este o rușine și va fi tot timpul catalogată ca o femeie uşoară, așa cum se presupune că ar fi fost și mama ei, o barmaniță din Brighton.

   Luptă să între la Şcoala pentru tinerele doamne și câștigă un post de guvernantă/profesor. Are diverse jobb-uri și de la toți primește recomandări foarte bune. Deși plasarea pentru jobb-uri este organizată de școală se lasă influențată de fratele ei vitreg Aden și ajunge într-un loc unde va avea necazuri, ajungând să fie nevoită să părăsească Londra și să țină ascuns secretul.

  

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.