O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries-Colectia „Iubiri de poveste”

O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries-Colectia „Iubiri de poveste”

O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries

O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina JeffriesSambata, 24.01.2015 apare cartea “O rapire cu urmari neasteptate” de Sabrina Jeffries este volumul al treilea al seriei Fetelor batrane Swanlea, din care au mai aparut O dragoste periculoasa (in luna octombrie) și O iubire celebra (in luna noiembrie). Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Dupa doua sezoane londoneze plictisitoare si zeci de pretendenti, unul mai neatragator si mai nepotrivit ca altul, in gandurile lui Juliet Laverick inca exista doar singur barbat: Morgan Pryce, aventurierul indraznet si fermecator care, in urma cu doi ani, i-a rapit nu numai inima, dar si ratiunea, facand-o sa fuga cu el. Insa Juliet a fost amarnic dezamagita si ranita cand a aflat ca, de fapt, Morgan o rapise la comanda unui contrabandist fara scrupule. Hotararea ei de a-l aduce in fata justitiei este reinnoita in momentul cand zvonuri despre fuga ei nechibzuita (si tinuta in secret) incep sa circule in inalta societate – si numai Morgan poate fi vinovatul. Ajunsa la domeniul acestuia pentru a-i cere socoteala, Juliet are parte de o surpriza socanta: este intampinata de geamanul lui Morgan, Sebastian, care o anunta ca fratele lui a disparut de mult si nimeni nu mai stie nimic de soarta lui. Ceea ce Sebastian nu indrazneste sa recunoasca este faptul ca el a fost cel care a rapit-o, el este cel pe care il cauta Juliet si dupa saruturile lui tanjeste de atata vreme. Marturisirea adevarului ar aduce dezastru si pericol pentru amandoi. si cum o poate convinge pe Juliet sa renunte la planurile de razbunare si, mai ales, sa accepte ca iubirea mult visata se afla chiar in fata ochilor ei?”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. Am citit-o si mi-a placut,insa am o dilema,oare o sa apara si poveste lui Morgan?dupa modul cum s-a terminat cartea cam asa da de inteles
    Aveti voi informatii?

  2. Aseara ma reusit sa termin cartea . Mi-a placut tare mult ….. 😉
    Lilah . se pare ca scriitoarea ne-a lasat cu impresia ca urmeaza si povestea lui Morgan … asa am perceput la randul meu

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.