Capcana de Sandra Brown

Capcana, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice martie 2020

Capcana

Outfox

Sandra Brown – recenzii cărţi 

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Editura Lira/Litera

  Capcana de Sandra Brown thriller.

Cartea apare vineri – 13.03.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Un thriller plin de suspans și pasiune, publicat în premieră în România!

   Agentul FBI, Drex Easton, este condus fără încetare de un singur obiectiv: să îl găsească pe infractorul cunoscut sub numele de Weston Graham. În ultimii treizeci de ani, Weston și-a asumat multe nume și nenumărate deghizări, ceea ce i-a permis să atragă opt femei înstărite, care dispar, dar odată cu ele dispare și el fără urmă. Singura trăsătură comună dintre victime: un om nou în viața lor, care dispare, nelăsând în urmă nici o dovadă a existenței sale.

   Drex este convins că aceste femei au fost ucise și că bărbatul pe care îl cunoaște ca Weston Graham este responsabilul sociopat. Dar de fiecare dată când Drex se apropie să-l prindă, Weston se transformă dintr-o persoană în alta și dispare din nou. Acum, pentru prima dată în lungul lor joc de-a șoarecele și pisica, Drex are un suspect în vedere.

   Atrăgător și fermecător, Jasper Ford s-a căsătorit recent cu o femeie de afaceri, de succes, cu mult mai tânără decât el, Talia Shafer. Drex se insinuează în viața lor, pozând ca un nou vecin și punând sub supraveghere casa lor. Cu cât se apropie de cuplu, cu atât devine mai convins că Jasper este prădatorul isteț și fără milă pe care l-a căutat, și că propria atracție față de Talia amenință să-i compromită scopul și integritatea.

   Aceasta este singura șansă a lui Drex de a opri nemernicul viclean înainte de a omorî din nou și de a se stabili dreptatea pentru totdeauna. Dar,  mai întâi el trebuie să se dumirească dacă Talia  este o complice fără inimă. . . sau următoarea victimă.

O perioadă parcă nesfârșită de timp, nici unul dintre ei nu se mișcă. Abia dacă mai respirau. Oare îi era și ei la fel de frică cum îi era lui că până și o mișcare infimă, cum ar fi fost o clipire din ochi, ar fi putut crea un cataclism din care nici unul dintre ei să nu-și mai revină sau să mai scape? Nu-i putea citi gândurile. Nu putea decât să interpreteze nemișcarea ei.

Când ajunse lângă ea, îi cuprinse fața în palme, i-o ridică și o sărută. Bine. Fără dulcețuri sau timiditate. Adânc. Îndrăzneț. Sexy. Punând în sărut toată frustrarea, furia și dorința pe care le stârnise în el.
Apoi îi dădu drumul brusc, se răsuci pe călcâie și plecă.”

„– Te poți îmbăta de sex? întrebă ea.
– Eu m-aș putea îmbăta de tine.
– Mă simt de parcă aș fi la expoziție.
Drex zâmbi leneș.
– Ce-i drept, îmi las ochii să se bucure.
– Ochii tăi de tigru.
– Ochi de tigru?
– De asta-mi amintesc.
Se aplecă și îi sărută un sân.
– Vrei să mă auzi cum torc?
Talia râse și își afundă degetele în părul lui răvășit.
– Te-am auzit cum mârâi. De mai multe ori.
Îl trase spre ea pentru un sărut. Un sărut leneș, negrăbit și delicios. După ce se despărțiră, Drex își reluă poziția și activitatea de mai devreme.
– Va trebui să găsesc niște adjective noi pentru a descrie culoarea…
Mângâierile lui îi făceau pielea ca de găină.
– … și textura.
Mâna i se mișca, cu degetele abia atingându-i pielea.
– Există însă lucruri ce nu pot fi descrise.”

Colecția Cărți Romantice aprilie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #SandraBrown #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.