PRINS IN FURTUNILE VIETII de Christina Courtenay

 PRINS IN FURTUNILE VIETII de Christina CourtenayPrins în furtunile vieţii de Christina Courtenay

Astăzi, 26.02.2016 a apărut cartea Prins în furtunile vieţii de Christina Courtenay (Titlul original Highland Storms). Poate fi achiziționată de la chioșcurile de ziare împreună cu revista Click pentru femei.

Preț revistă + carte = 9.99 lei

Christina Courtenay, renumită scriitoare care ne-a încântat cu romanul Când suflă alizeul, continuă seria Kinross Saga cu o captivantă poveste, plină de pasiune și suspans, derulată în mirificul decor scoțian.
Brice Kinross, trădat de fratele său și dezamăgit de iubirea din copilărie, are nevoie de un nou început. Părăsește Suedia pentru ținuturile muntoase ale Scoției, unde se află un domeniu al familiei, Rosyth. Dar la Rosyth Bruce nu este bine primit și constată că domeniul este aproape în ruină. Descoperă însă un aliat în roșcata Marsaili Buchanan, frumoasa administratoare a domeniului, dar poate să se încreadă în ea?
Marsaili e hotărâtă să își construiască o viață bună, muncește din greu la conac și, deși evită bărbații, se trezește irezistibil atrasă de Brice, noul șef al clanului Kinross.
Dar în umbră există un dușman care nu se oprește de la nimic pentru a obține averea familiei. Va reuși Brice să păstreze ceea ce este al său, inclusiv iubirea?

Editura Lider

6 COMMENTS

  1. Inca o ispita literara care mi se pare usor de citit si relaxanta. Of! Cred ca trebuie sa-mi mai iau un job! 🙂

  2. Am citit cartea si mi -a placut. De altfel si prima parte cu povestea parintilor lui Brice.
    A fost o lectura usoara, relaxanta. Mi-ar fi placut mai multa actiune dar pe ansamblu cartea merita citita.
    Sunt curioasa cand o sa apara ultima parte din serie si cu cine va fi 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.