Savoarea unui sarut de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

Savoarea unui sarut de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

Savoarea unui sarut - Teresa Medeiros - Colectia Iubiri de poveste

Savoarea unui sarut de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

Sambata, 31.01.2015 apare cartea “Savoarea unui sarut” de Teresa Medeiros. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Legendarul aventurier Ashton Burke a cutreierat lumea vreme de zece ani, in incercarea de a-si uita prima iubire, pe care ambitia si mandria l-au determinat sa o lase in urma in Anglia. Viata lipsita de responsabilitati ii este insa data peste cap atunci cand fratele lui il convinge sa-i recupereze logodnica rapita de pirati si vanduta pentru haremul unui sultan. Prea tarziu, Ashton afla ca aceasta nu este nimeni alta decat Clarinda Cardew, aceeasi superba tanara care i-a rapit inima in tinerete.
Ultimul lucru pe care si-l doreste Clarinda este sa fie prizoniera intr-un palat al placerilor senzuale alaturi de barbatul venit sa o salveze – si care este tocmai cel ale carui saruturi irezistibile inca ii bantuie noptile. Desi Ashton jura ca singurul lui scop este sa-si indeplineasca promisiunea facuta propriului frate, Clarinda realizeaza rapid ca, daca se lasa salvata de el, inima ei i-ar putea fi pusa intr-un pericol mult mai mare decat acela de a deveni sotia sultanului.
Intr-o calatorie plina de aventuri care ii poarta de la intrigile din palatul unui sultan catre salile de bal stralucitoare din Londra, Ashton si Clarinda isi reiau dansul seductiei, descoperind ca cea mai ispititoare placere dintre toate poate fi insasi dragostea.”

Sursa Carti Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.