Voalul negru de mireasă de Linda Howard

Voalul negru de mireasă, de Linda Howard – Editura Miron

Voalul negru de mireasă

Linda Howard

Editura Miron

Gen: romantic, romantic suspence

În curs de apariţie

   Voalul negru de mireasă de Linda Howard romantic suspence.

    Romanul este o încântătoare poveste romantică, împletită cu momente de suspans. Autoarea ne invită la o nuntă de lux, unde verighetele nu vor mai fi niciodată schimbate, mirii nu vor mai ajunge să se sărute, iar mireasa nu va mai vedea lumina zilei.

   Jaclyn Wilde se ocupă cu organizările de nunți, o slujbă plăcută. Dar pe măsură ce o ajută pe Carrie Edwards să se pregătească pentru ziua cea mare, viața ei devine un coșmar.
Problema este că fiecare om – de la cofetar până la florar și croitoreasa care-i coase rochia de de nuntă, toți au motivele lor să dorească moartea miresei. În timp ce aceia care au resimțit mânia lui Carrie surâd când o văd ucisă, Jaclyn nu este capabilă să se bucure de această trgedie, mai ales că se află în fruntea listei de suspecți.

  Cazul îi este atribuit detectivului Eric Wilder, care constată că probele duc spre foarte mulți participanți.
Lucrurile se complică și mai mult, când între Jaclyn și Eric se întensifică o atracție fierbinte, iar criminalul periculos se apropie tot mai mult. De data aceasta ținta nu mai este o mireasă, ci o organizatoare de nunți elegantă și irezistibilă.

Editura Miron

O nuntă de lux, unde verighetele nu vor mai fi niciodată schimbate. Mirii nu vor mai ajunge să se sărute. Iar mireasa nu va mai vedea lumina zilei

   Linda S. Howington s-a născut la data de 03.08.1950, în Albama, S.U.A, şi este autorul premiat a şapte bestselleuri New York Times. Este unul dintre cei mai bine vânduţi autori de romane de dragoste/suspans semnate sub pseudonimul de Linda Howard.

Înainte de-a fi scriitor a fost cititoare pasionată a cărţii Pe aripile vântului, de Margaret Mitchell. Ea este şi unul dintre membrii fondatori ai Romance Writers of America. Locuieşte în Albama alături de sotul ei şi cei doi câini Golden Retriever. Are trei copii vitregi şi trei nepoţi.

Recenzii cărţi Linda Howard

Lista cărţi Linda Howard

Serii Cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.