Luck Be a Lady - Regina de gheață  - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma Meredith Duran

Regina de gheaţă, de Meredith Duran – Colecţia Iubiri de poveste – prezentare

Regina de gheaţă – Meredith Duran 

Volumul al patrulea al seriei „Reguli pentru nesocotiți“.

Seria Reguli pentru nesăbuiți / Rules for the Reckless

1 That Scandalous Summer – Anotimpul pasiunii
2 Fool Me Twice – Amăgirea
3 Lady Be Good – Cineva care să mă apere
4 Luck Be a Lady – Regina de gheață

5 A Lady’s Code of Misconduct

   Catherine Everleigh, supranumită Regina de Gheață, cea mai fermecătoare moștenitoare din Londra, a primit în viață lecții pline de amărăciune care au făcut-o să se închidă în sine. Afacerea pe care a moștenit-o, împreună cu fratele ei, o casă de licitații, și-a câștigat un bun renume și clienți bogați prin eforturile ei.
Problemele apar când fratele ei face tot posibilul ca el să fie singurul care să se poată bucura de banii rezultați. Pentru a câștiga această luptă, Catherine are nevoie de un aliat puternic. Cine ar fi mai potrivit decât infamul și nemilosul Nicholas O’Shea? O căsătorie aranjată le va aduce amândurora avantaje.Cu multă muncă și cu istețime, Nicholas O’Shea, proprietarul unui tripou faimos, și-a asigurat ascensiunea în lumea interlopă și a ajuns un personaj de temut în Londra. Acum este în căutare de noi provocări, așa că, pentru el, căsătoria cu Catherine ar fi o modalitate numai bună de a accede la înalta societate.
Nimeni nu trebuie să știe că el o urmărește pe Catherine din umbră de mai bine de un an și că se simte atras de ea ‒ aranjamentul lor este strict unul de afaceri, lipsit de orice complicații sentimentale. Seducția însă reprezintă o provocare, motiv pentru care face tot ce-i stă în putință ca să-i arate proaspetei sale soții ce înseamnă plăcerea ‒ chiar și în ciuda voinței ei.
Carte poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă-apariţie 08.04.2017

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.