31.10.2014 „Mai presus de timp” de Jude Deveraux-Colectia „Carti Romantice”

31.10.2014 „Mai presus de timp” de Jude Deveraux-Colectia „Carti Romantice”

Mai presus de timpA aparut cartea Mai presus de timpde Jude Deveraux. Aceasta face parte din Colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„La petrecerea de nunta a lui Alix Madsen cu Jared Montgomery, varul mirelui, Graydon, nu-si poate lua ochii de la domnisoara de onoare, Toby Wyndam. Este fascinat de ea, dar nu numai pentru frumusetea ei discreta sau pentru modul in care il face sa rada. Toby poseda abilitatea cu adevarat remarcabila de a-l deosebi pe Graydon de geamanul sau identic, Rory, si conform unei legende de familie, un asemenea har o transforma in Adevarata lui dragoste.
Dar Graydon stie ca nu exista nici o posibilitate ca ei sa fie vreodata impreuna, caci, in calitate de mostenitor regal, trebuie s-o ia de sotie pe femeia cu rang nobil care a fost aleasa pentru el. Cu toate acestea, atras de Toby, o roaga sa-l ajute sa se ascunda pe insula Nantucket pentru o saptamana, departe de responsabilitatile oficiale. Cum amandoi stiu ca nu pot avea o relatie amoroasa, isi promit ca nu vor fi decat prieteni.
Dar magia insulei si forte necunoscute intervin, aruncand asupra lor o vraja seducatoare, convingandu-i ca, daca le este destinat sa fie impreuna, trebuie sa lupte sa schimbe trecutul, dar si viitorul”.

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

  1. Astazi ma apuc sa citesc cartea …Trebuie sa vad prin ce epripetii vor trece eroii nostrii locco_smiley_15

  2. Eu astept sa citesc o data toata seria! Nu-mi plac pauzele mari intre volume, vorba lui Nicol, uiti ce-ai citit pana apare volumul urmator.

  3. Eu deja am inceput sa citesc la ea si am ramas surprinsa de cine sunt bunicii gemenilor Rory si Graydon Montgomery…nimeni altii decat Aria si JT Montgomery din Printesa locco_smiley_15

  4. Am citit-o aseara,mi-a placut mult de tot,mai ales ca am reintalnit vechi protagonisti din carti citite locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.