Cel mai tandru libertin de Elizabeth Hoyt-Colectia Iubiri de poveste

Cel mai tandru libertin de Elizabeth Hoyt – prezentare

Seria Maiden Lane

1 Wicked Intentions – Dorințe ascunse
2 Notorious Pleasures – Plăceri vinovate
3 Scandalous Desires O pasiune imposibilă
4 Thief of Shadows – Fantoma din St. Giles
5 Lord of Darkness – Lordul Întunericului
6 Duke of Midnight – Ducele nopţii
7 Darling Beast – Dragul meu necunoscut
8 Dearest Rogue – Bravul meu căpitan
9 Sweetest Scoundrel – Cel mai tandru libertin
10 Duke of Sin – Ducele păcatului
11 Duke of Pleasure – Ducele plăcerilor
12 Duke of Desire – Dorințe nobile

Sâmbată, 13.02.2016  apare cartea „Cel mai tandru libertin” de Elizabeth Hoyt, volumul 9 din seria Maiden Lane.  Cartea face parte din Colecţia Iubiri de poveste“ şi poate fi achiziţionată  de la chioşcurile de vânzare presă împreună cu ziarul Libertatea.

Afectată, cuviincioasă și cumpătată, Eve Dinwoody este profesionalismul întruchipat când vine vorba despre protejarea investițiilor fratelui ei. Însă, când acceptă să țină sub control baierele pungii ducelui de Montgomery și să verifice modul în care sunt cheltuiți banii acestuia pentru refacerea celei mai cunoscute grădini de agrement din Londra, Eve se trezește că are de înfruntat un ticălos arogant și mânios, care nu se lasă controlat.

Desfrânat și nerușinat, Asa Makepeace nu are timp pentru o mironosiță zgârcită ca Eve. În calitate de proprietar al unei grădini de agrement căreia și-a dedicat aproape toată viața, are destule bătăi de cap cu soprane egoiste și cu tenori temperamentali. Nici prin gând nu-i trece să lase o aristocrată să o facă pe șefa cu el ‒ oricât de ademenitoare ar fi ea. În ciuda lipsei sale de experiență când vine vorba despre teatru ‒ și a confruntărilor dure pe care le are cu Asa ‒, Eve este hotărâtă să transforme grădina Harte’s Folly într-un succes răsunător.

Dar, cu cât se străduiește mai tare să facă față încăpățânatului crai, cu atât îi e mai greu să ignore farmecul seducător și magnetismul lui irezistibil. Nu încape îndoială că focul ce arde mocnit între ei este imposibil de ignorat ‒ iar încercarea de a-l înăbuși este o luptă deja pierdută pentru amândoi.

Preţ ziar + carte = 13,99 lei

Editura Alma/Litera

Sursa: Cărţi Romantice

12 COMMENTS

  1. Eu o gasesc luni k maine nu ma duc in oras nici daca ma plateste cineva. 🙂 Maine e zi de leneveala!

  2. Multumesc pentru prezentare ! Imi place foarte mult colectia Iubiri de poveste ! Autoarea Elizabeth Hoyt este una dintre preferatele mele ! locco_smiley_37

  3. Am citit cartea si mi-a placut foarte mult. Mi-a placut personajul Asa pentru ca a stiut sa o protejeze de la bun inceput pe Eve si nu a respins-o desi stia ca ea il poate „ruina”. M-a binedispus 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.