5 filme relaxante pentru timpul liber

5 filme relaxante pentru timpul liber

    Dacă sunteţi în pană de idei şi vă doriţi să ieşiti din rutină, atunci vă ispitesc cu 5 filme relaxante. Le-am vizionat printre picături şi mi-au dat o stare de bine. 

1.  Crazy Rich Asians – (2018) – Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians - (2018) - Crazy Rich Asians - 5 filme relaxante pentru timpul liber

Regia: Jon M. Chu
Cu: Constance Wu, Michelle Yeoh
Gen film: Comedie

   L-am ales pe baza recomandărilor, cineva postase un comentariu în care scotea în evidenţă tocmai peisajele din Singapore. Inițial am ezitat, mă gândeam că ar putea fi un alt film clișeic (nu mă omor cu cele asiatice), dar m-am înselat, a fost alegerea perfectă. Opulența, naturalețea actorilor și momentele amuzante au fost delicioase. Un film romantic, surprinzător, revigorant și ideal pentru vacanță.
Dacă nu ştiaţi, Crazy Rich Asians este realizat după romanul  omonim al autorului Kevin Kwan.

2. Mamma Mia! Here We Go Again- (2018) – Mamma Mia! O luăm de la capăt

Mamma Mia! Here We Go Again- (2018) - Mamma Mia! O luăm de la capăt

Regia: Ol Parker
Cu: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård
Gen film: Comedie, Muzical

   După zece ani de la prima apariție, actorii se reîntorc pentru a ne încânta cu filmul Mamma Mia! O luăm de la capăt. Imposibil să nu fim cuceriți de muzica de calitate a formației ABBA, interpretările de excepție a numeroșilor actori, în timp ce printre scene putem fi vrăjiți de peisajele mirifice din Kalokairi – Grecia. O călătorie în timp, însă cu multe surprize în distribuție. Protagonista principală va fi Lily James interpretând pe tânăra Donna (o puteți recunoaște din filmele Cinderella – 2015/Pride and Prejudice and Zombies / Mândrie + Prejudecată + Zombi etc.).

  O comedie muzicală în care actorii alternează trecutul cu prezentul, oferindu-ne un spectacol surprinzător.

3. The Kissing Booth – (2018) – Cabina de săruturi

5 filme relaxante pentru timpul liber

3. The Kissing Booth - (2018)- Cabina cu săruturi - 5 filme relaxante pentru timpul liber

Regia: Vince Marcello
Cu: Molly Ringwald, Joey King, Joel Courtney, Meganne Young
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste

   Am trecut pe lângă acest film fără să-mi dau seama că s-ar potrivi de minune cu starea mea, iar după o scurtă cercetare am constatat că este realizat după romanul Cabina de săruturi de Beth Reekles (Editura Corint).

  Cabina de săruturi este un film savuros, amuzant, romantic și cu actori foarte buni, credibili. Deși sunt tineri, au multe de oferit. Pe Joey King – Elle  am regăsit-o și în alte filme, dar Ramona and Beezus a fost cireașa de pe tort. O altă surpriză a fost Jacob Elordi – Noah Flynn – sper să joace și alte roluri asemănătoare, i se potrivește de minune latura sensibilă.

   Filmul urmărește povestea lui Elle Evans, o adolescentă carismatică, frumoasă care visează cu ochii deschiși la Noah, fratele celui mai bun prieten al său. Deși nu a fost sărutată niciodată de un băiat, șansa îi surâde când va participa la Carnavalul de Primăvară. Cabina de săruturi îi va oferi posibilitatea de a simți pentru prima dată cum este să te bucuri de primul sărut, de data aceasta cu nimeni altul decât Noah, băiatul rău și pasiunea ei secretă. Focul se declanșează și sentimentele par să fie de neoprit, însă cum dragostea lor nu poate fi împărtășită cu cei dragi, cei doi ajung să se ascundă. Elle și Lee sunt cei mai bun prieteni din copilărie, iar pactul încheiat cu ani în urmă acum le va da bătăi de cap, subiectul nemulțumirilor și limitele impuse vor fi încălcate. Elle va trebui să aleagă între a se bucura de dragostea pentru Noah și prietenia de-o viață cu fratele acestuia, Lee. Cât de puternice sunt amândouă și cum vor reuși să facă față situațiilor neprevăzute?

4. Aquaman – (2018) – Aquaman – 5 filme relaxante 

 Aquaman - (2018) - Aquaman

Regia: James Wan
Cu: Jason Momoa, Amber Heard
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF

   Aquaman n-ar fi fost o alegere prioritară acum ceva timp, dar de îndată ce s-a ivit la orizont o invitație la cinema am dat iama și l-am văzut. Efectele vizuale sunt de excepție, muzica din fundal captivantă și bonus – transformarea lui Jason Momoa în regele Atlantidei.

   Lupta dintre bine și rău, viața de pe Pământ alternată cu cea din tărâmul subacvatic vor fi delimitate de trecut și prezent. Arthur Curry (Momoa) va trebui să renunțe la viața liniștită de pe pământ și să pornească către Atlandida pentru a lupta pentru binele omenirii. La prima vedere nu va fi ușor să își asume atâtea responsabilități, dar cu atentă îndrumare abilitățile ascunse și amintirile încep să iasă la iveală.

   Urmăriți cu atenție pentru că se vor regăsi în distribuție actori precum Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lungren și Nicole Kidman.

5. Love, Simon (2018) – Cu drag, Simon

5 filme relaxante pentru timpul liber

Love, Simon (2018) - Cu drag, Simon

Regia: Greg Berlanti
Cu: Katherine Langford, Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel
Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Distribuitor: Odeon Cineplex

   Cu drag, Simon – o lecție de viață puțin complicată, însă de actualitate. Simon este un tânăr obișnuit care s-a obișnuit să se ascundă de cei din jur și o face atât de bine încât atunci când i se ivește ocazia să spună ceea ce simte … pare să fie puțin complicat. Înconjurat de prieteni, iubit de familie, se simte prins într-o capsulă. Ar vrea să strige tuturor cine este cu adevărat, să accepte condiția că este gay, dar cum să facă pasul?

Cu drag, Simon. Simon si planul homo sapiens de Becky Albertalli

   Dacă ați citit romanul scris de autoarea Becky Albertalli (Love, Simon – Cu drag, Simon – 2018 – Editura Epica ) atunci înțelegeți prin ce trece Simon Spier la cei șaptesprezece ani, dar și cât de greu pare să îi fie când se îndrăgostește online de un băiat din anturaj. Nu-l cunoaște, dar se străduiește cu ajutorul indiciilor din mesajele primite în poșta electronică să-l identifice. Ce nu luase în considerare este șantajul care-l va pune în dificultate forțându-l să mintă. Complicațiile care apar, secretele care se adună, teama că va fi descoperit și sentimentul că fericirea îi scapă printre degete sunt trăiri care-l vor duce cât mai aproape de acceptare.

  Voi ce filme recomandați pentru relaxare?

20 COMMENTS

  1. Am vazut Love Simon, The Kissing Both si Mamma Mia (ambele parti).
    Aquaman e pe lista.
    Poate reusesc sa vad si Crazy Rich Asians. 🙂

  2. Eu am citit/vizionat ,,Love,Simon” si recunosc ca am apreciat latura psihologica a povestii 🙂

  3. Hei arată foarte ispititor recomandările! Eu sunt pro carte în loc de film,dar totusi….mai ma gandesc!

  4. Nu cred!!!!! Ce lista ai. Nu am vazut Nici un film fin lista ta. Eu sunt cu luptele, crimele, mașinile. Multumim de recomandare, Mili

  5. Mulțumesc pentru recomandare! Am bifat trei dintre ele. Aquaman m-a năucit cu efectele speciale, iar Simon… Ei bine, de el m-am îndrăgostit . Mamma Mia e filmul meu de suflet. Vizionat de zeci de ori.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.