Acul din sânge de Sarah Bower

Acul din sânge, de  Sarah Bower – Noutăţi Editura Nemira

Acul din sânge

Sarah Bower

Număr pagini: 640

Publicat pe 7 octombrie 2019

   Acul din sânge de Sarah Bower mister, istorie şi o poveste de dragoste.

   Un nou roman de la autoarea bestsellerului Borgia. Păcatele familiei

   Ianuarie 1067. Charismaticul episcop Odo de Bayeux vrea o tapiserie enormă, care să glorifice cucerirea Angliei de către fratele său, ducele de Normandia. Așa că o angajează pe ea, a cărei îndemânare la brodat e legendară.

  Ea plănuiește să îl omoare când are ocazia. El și fratele lui i-au asasinat regele și i-au dat lumea peste cap. Nu vrea altceva decât răzbunare.

  Dar niciunul dintre ei nu a luat în calcul că se vor îndrăgosti nebunește. Așa că dușmanii devin iubiți, prietenii devin dușmani și nimic din viață, sau de pe tapiserie, nu e ceea ce pare.

   „Un roman senzual despre viața lui William Cuceritorul, a fratelui său, episcopul, și a misterioasei lui amante. O carte înțesată cu detalii fascinante și verosimile despre istoria vremii, cu multe mistere și o poveste de dragoste arzătoare.“ RT Book Reviews

Nemira

  ,, Borgia. Păcatele familiei este un roman care surprinde imaginea hiperbolizată a unei familii foarte puternice din Italia renascentistă, o carte ce folosește adevărul istoric și poveștile țesute în jurul unei dinastii, pentru a le îmbina cu ficțiunea creatoare, născându-se astfel, dincolo de epoca evocată, o poveste de iubire dureroasă.

  E așa de dureroasă cartea aceasta, că-ți vine să o arunci! Eu am sperat până în ultima clipă ca naratoarea să fie fericită, m-am rugat să se regăsească, dar… omul pe care l-a iubit nespus i-a distrus și ultima fărâmă de fericire. S-a agățat de o scrisoare patetică, în care vedea raiul și a descoperit că nu era decât un pion.” – Literaturapetocuri.ro

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii Cărţi Editura Nemira

Noutăţi editoriale

 

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.