Ce-am făcut pentru dragoste de Susan Elizabeth Phillips

Ce-am făcut pentru dragoste, de Susan Elizabeth Phillips – Colecția Cărți Romantice

Ce-am făcut pentru dragoste

Susan Elizabeth Phillips recenzii cărți

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 16.10.2020

Volumul cu nr. 4 din seria „Pasiuni texane“

  Georgie York, vedeta unui celebru serial de televiziune, este părăsită de soț, un actor celebru. Cariera ei profesională începe să se clatine serios, iar viața personală i se transformă într-un adevărat dezastru.
Urmărită de paparazzi, Georgie se hotărăște să-și refacă imaginea publică, dar cade într-o capcană și se trezește într-o cameră de hotel din Las Vegas căsătorită cu Bram Shepard, partenerul ei din serialul de televiziune care le-a adus odinioară succesul, pe care îl urăște și cu care nu a avut niciodată o relație bună în afara camerelor de filmat.

  Deși are un chip de înger și o privire care topește inimi, lui Bram îi pasă doar de propria persoană, iar viața de familie nu face parte din planurile lui, așa că vrea să scape cât mai repede de soția pe care nu și-a dorit-o.
Însă, pentru a-și reface imaginea publică, Georgie îi propune să rămână căsătoriți o perioadă și să pretindă că au o relație fericită în schimbul unei sume importante de bani, iar el acceptă falsul mariaj.

  Cei doi dușmani ajung să își joace rolurile fără scenariu, improvizând în fața camerelor și urându-se în spatele lor.
Dar, când își încheie socotelile, își dau seama că, uneori, în spatele unei căsnicii de fațadă se pot ascunde sentimente profunde și adevărate.

  Veți citi întreaga poveste în romanul CE-AM FĂCUT PENTRU DRAGOSTE de Susan Elizabeth Phillips, volumul cu nr. 4 din seria „Pasiuni texane“, vineri la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #romance 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.