Amintiri de Karen Kingsbury-Editura Kerigma-prezentare

Amintiri de Karen Kingsbury-Editura Kerigma-prezentare

Amintiri de Karen Kingsbury-Editura Kerigma

Amintiri

Editura: Kerigma

Autor: Karen Kingsbury 

Număr Pagini: 396

În mijlocul tragediei, amintirile pot aduce vindecare deplină.

Ashley Baxter încearcă să uite.

UN REGRET FĂRĂ MARGINI…

   Cu toate că Ashley a jurat să înceapă o viață nouă atunci când s-a întors de la Paris, greșelile făcute în trecut continuă să o urmărească. Și-a încătușat inima, convinsă că absolut nimeni – nici măcar Dumnezeu – nu ar mai putea-o ierta.

   Dar, cu totul surprinzător, patru oameni – bolnavi de Alzheimer – reușesc să descopere fisurile din inima ei și, încet-încet, o ajută să se vindece.

O TRAGEDIE INCREDIBILĂ…

  Urmează apoi coșmarul zilei de 11 septembrie, care va schimbă pentru totdeauna viață membrilor familiei Baxter, determinându-i să-și amintească lucrurile importante din viață și, în consecință, să ia decizii care sunt în același timp sfâșietoare și pline de speranța.

O DRAGOSTE TRAINICĂ…

  Landon Blake o iubește pe Ashley încă din adolescență, însă durerile suferite de această în trecut au convins-o că nu va mai fi capabilă să iubească vreodată. Landon încearcă să-și atenueze durerea produsă de respingerea venită din partea ei implicându-se trup și suflet în operațiunile de salvare organizate la Zona Zero.

Va reuși oare noua oportunitate ivită în New York să-l țină pentru totdeauna departe de Ashley?

   O poveste despre tragedie, vindecare și importantă aducerii aminte KAREN KINGSBURY, autoare a unor bestseller-uri UȘA Today și New York Times, este romancieră inspirațională numărul unu din America. A scris peste patruzeci de române și a vândut peste 15 milioane de exemplare din cărțile ei, multe dintre acestea premiate. Vizitați site-ul ei la adresa www.KarenKingsbury.com.

   GARY SMALLEY, medicul Americii în domeniul relațiilor, este cofondator al Smalley Relationship Center și autor a peste patruzeci de cărți bestseller și premiate, incluzând „The Blessing” [Binecuvântarea], „The Language of Love” [Limbajul dragostei] și „The DNA of Relationships” [ADN-ul relațiilor].

Romanul mai conține:

Un fragment, bonus, din capitolul întâi al celei de-a treia cărți a seriei, ÎNTOARCEREA

Un cuvânt din partea lui Karen Kingsbury

Un cuvânt din partea lui Gary Smalley

Întrebări pentru discuții

Sursa liferomania

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

i

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.