Cărţi Romantice - ianuarie 2019 - Romanele care vor fi publicate

Colecţia Cărţi Romantice-noiembrie 2017

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. ”Așteptându-l pe Nick” de Nora Roberts – 3 noiembrie 2017

Nick a văzut-o întotdeauna pe micuța și adorabila Freddie ca pe o surioară. Dar ea a așteptat cu nerăbdare să vină momentul în care îl va putea cuceri. Când crește, Frederica Kimball se transformă într-o femeie senzuală și fermecătoare, iar Nick o redescoperă uimit! O nouă poveste din seria Stanislaski.

2. ”Un loc pentru inima ta” de Susan Elizabeth Phillips – 10 noiembrie 2017

La 33 de ani, Bobby Tom își încheie cariera sportivă în cel mai dureros mod. După ani de zile în care muncise să devină o stea a fotbalului american, o lovitură îi zdrobește genunchiul și îl scoate de pe teren pentru totdeauna. Are bani și zeci de femei care abia așteaptă să îi satisfacă toate plăcerile, dar se simte pierdut… până când semnează un contract pentru un film… și o întâlnește pe Gracie.

3. ”Flacăra de cristal” de Amanda Quick – 17 noiembrie 2017

Continuă seria ”Colonia pierdută” cu povestea dintre frumoasa și senzuala Kalena și singurul bărbat capabil să îi topească inima de gheață, supranumit Biciul de Foc. Dragostea lor trebuie să distrugă întunericul care le amenință lumea.

4. ”Grădina fermecată” de Sarah Addison Allen – 24 noiembrie 2017

Claire a moștenit de la bunica și de la mama ei o grădină cu totul specială. Mărul lor și florile de lângă el fac farmece, alungă necazurile, atrag dragostea și alină suflete. Cu ajutorul lor, Claire și-a construit o afacere de succes, o firmă de catering pentru care pregătește rețete inedite. Viața ei ar fi liniștită și bine organizată, dacă nu s-ar întoarce acasă sora rătăcitoare, care îi răscolește sufletul…

Sursa Libertatea pentru femei

sursa foto: Pinterest

7 COMMENTS

  1. Abia astept Un loc pentru inima ta. Este volumul doi din seria Chicago Stars si chiar imi place cum scrie autoarea.
    Va fi un festin. 🙂

  2. De cand asteptam povestea lui Nick! Nora va fi cap de afis. Nu-mi va scapa nici Amanda. Sunt la zi cu ea.Ma simt tentata sa iau si Gradina fermecata, cu toate ca am versiunea de la Lider( aparuta in 2008) si asta pentru ca a fost tradusa de Mihnea Columbeanu.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.