Seria Hacker - Meredith Wild - intrigi, pasiune şi reacţii în lanţ

Seria Hacker de Meredith Wild –intrigi, pasiune şi reacţii în lanţ

  Seria Hacker – o înlănțuire de emoții, scene pasionale și o mulțime de momente care vor face inima să bată mai tare. Misterul, drama și intrigile vor ține cititorul în suspans, însă vor fi completate de dragostea care își va căuta locul în sufletele personajelor. Îndrăzniți și veți avea parte de clipe neprevăzute.

     Meredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times și USA Today. Locuiește pe coasta Floridei, împreună cu soțul și cei trei copii. Spune despre sine că este dependentă de tehnologie, că-i place whisky-ul și că e o romantică incurabilă.

 Când nu trăiește în lumea imaginară a personajelor sale, poate fi găsită pe www.facebook.com/meredithwild.

1. Întâlnire periculoasă-Hardwired 

  Descoperă primul volum din seria Hacker: un program IT genial, o poveste superbă de dragoste – și multe altele… Seria Hacker – Meredith Wild

   Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învață de timpuriu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absolvire, se trezește în fața unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desființa debutul în lumea afacerilor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon.

  Arogant și fermecător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câștige încrederea și s-o facă să renunțe la prudență, chiar dacă asta înseamnă să renunțe el însuși la nevoia de a deține controlul în orice situație. Seria Hacker – Meredith Wild

  „Pentru aceia care adoră Cincizeci de umbre ale lui Grey – această serie e minunată.” Heroes and Heartbreakers

   „Seria Hacker e o călătorie în lumea tehnologiei, presărată cu secrete, minciuni și vicii. Odată ce începi primul volum, vrei să le citești pe toate celelalte.” Art, Books & Coffee

 

Am trecut pe lângă tipul de la recepţie şi m-am întors spre el când acesta mi-a mulţumit pentru că venisem acolo. în clipa următoare, m-am ciocnit de un bărbat care tocmai intra. El m-a prins de mijloc, sprijinindu-mă în timp ce încercam să-mi recapăt echilibrul.
— îm i pare rău, eu…
Scuzele mi s-au stins încet pe buze de îndată ce ne-am privit în ochi. O fermecătoare tornadă de verde şi căprui s-a revărsat în mine, lăsându-mă fără cuvinte. Superb! Omul era de-a dreptul superb.
— Eşti bine?
Vocea lui vibra prin mine. Senzaţia asta mi-a înmuiat puţin genunchii. Drept răspuns, şi-a strâns braţul în jurul taliei mele, aducându-ne trupurile infinit mai aproape. Schimbarea nu m-a ajutat să-mi vin în fire. Inima a început să-mi bată mai tare din pricina felului în care mă ţinea, încrezător şi posesiv, de parcă ar fi avut tot dreptul să mă ţină acolo oricât de mult i-ar fi plăcut.

„O părticică din mine, cea care nu tremura de dorinţă pentru acest bărbat străin, ar fi vrut să protesteze împotriva îndrăznelii lui, însă orice gând raţional mi se întuneca pe măsură ce-i studiam trăsăturile.
Nu putea fi cu mult mai în vârstă decât mine. Cu excepţia părului castaniu dezordonat, părea gătit la patru ace, într-un sacou de culoarea cărbunelui, îmbrăcat peste o cămaşă cu guler alb şi doi nasturi descheiaţi.
Părea scump. Până şi mirosul lui părea scump.
Nu-i de nasul tău, Erica! îmi cânta un glăscior, amintindu-mi că era rândul meu să vorbesc.
— Da, sunt bine. îmi pare rău.
— Să nu-ţi pară, a murmurat el seducător, schiţând un zâmbet.”

 

„Şi-a trecut limba peste buza de sus, iar eu am căscat gura într-un suspin mut. Doamne, omul ăsta răspândea şuvoaie de energie sexuală!
— Domnule Landon, însoţitorii dumneavoastră au sosit.
În timp ce recepţionerul îl aştepta să răspundă, eu mi-am revenit suficient cât să mă îndrept, încrezătoare că voi putea să mă ţin din nou pe picioare. Am făcut un efort, sprijinindu-mi mâinile de pieptul lui pe care-l simţeam din şi puternic, chiar şi prin materialul costumului. El mi-a dat drumul, degetele sale lăsându-mi o dâră de foc pe şolduri, în timp ce-mi părăseau lent trupul. Sfinte Dumnezeule! Desertul nici nu se compara cu bărbatul ăsta.”

2. Atracție fatală-Hardpressed

Relația dintre Erica și Blake este pusă la încercare

   Deși îi place să dețină controlul, atrăgătorul hacker Blake Landon a reușit să câștige încrederea femeii pe care o iubește. Erica și-a depășit reținerile și și-a deschis inima în fața lui. 

  Dornică să înceapă o viață nouă, e hotărâtă să nu lase nimic să le afecteze relația, chiar dacă asta înseamnă să-i ofere lui Blake controlul după care acesta tânjește – atât în dormitor, cât și în afaceri. 
   Însă atunci când demonii din trecutul ei le amenință viitorul, Erica ia o decizie care le-ar putea schimba viețile pentru totdeauna.

  „O carte plină de pasiune, dramă, intrigi, inimi frânte, înflăcărare, mister și dragoste.” – Kiss and Tell Reviews 

   „Te lasă cu gura căscată și nu vrei decât să dai paginile mai repede.” – Busy Mom of 3 Blog

   „Nu cred că vreo altă carte a avut un asemenea impact asupra mea precum Atracție fatală.” – Made for You Book Reviews

   „Meredith își construiește personajele cât mai aproape de realitate. Emoțiile, reacțiile și relațiile dintre ele sunt cu totul autentice.” – Obsession is a Book Blog

— Nu-mi vine să cred că o iau de la capăt, am spus eu.

Blake m-a cuprins pe după umeri. M-a tras mai aproape de el şi m-am relaxat, învăluită în căldura lui familiară. Am ieşit din clădirea companiei sale şi am pornit-o în lungul străzii, depăşind câteva şiruri de case. El s-a aplecat şi m-a sărutat liniştitor pe obraz.

— Fără şmecherii de data asta, îţi promit. Am râs şi mi-am dat ochii peste cap.

— Acum nu mai am nicio grijă!

Aproape că-l credeam. Ultimele câteva săptămâni fuseseră încărcate de emoţii, dar ceva se schimbase între noi. N-aveam decât să glumesc, însă Blake îmi câştigase încrederea. După toate protestele înfocate şi încercările mele disperate de a mă împotrivi sentimentelor pe care le aveam pentru el, îl lăsasem în sfârşit să-mi pătrundă în suflet. Cel puţin în mai mare măsură decât lăsasem vreodată pe oricine altcineva şi simţeam că în viaţa mea nu făcusem o alegere mai potrivită.

Blake mi-a aruncat un zâmbet poznaş.

„Amestecul nepoftit al lui Blake în toate cele era o cauză pierdută. Sigur, el avea o fire dominantă, obsesivă şi al naibii de insistentă, dar în cele din urmă era genul de om care rezolvă probleme. Ori de câte ori cei dragi lui dădeau peste câte un necaz sau aveau nevoie de ceva, Blake le sărea în ajutor, fără a precupeţi niciun efort.

— Îţi sunt recunoscătoare pentru ofertă. Pe cuvânt. Dar independenţa n-are preţ, Blake. Mai avuseserăm discuţia asta şi intenţionam să rămân pe poziţie. Trebuia să aibă încredere în mine, în faptul că voi reuşi pe cont propriu să fac treaba să meargă. Era nevoie ca încrederea să fie reciprocă.

— Poţi să-ţi păstrezi independenţa. O să consemnăm totul în scris.

— Din experienţa mea, consemnatul în scris nu face decât să mă oblige la a fi dependentă de vastele tale resurse pentru o perioadă minimă de timp.”

„Eram împreună de doar câteva săptămâni şi el deja se gândea la o relaţie pe termen lung? Buzele mi s-au întredeschis în timp ce mă chinuiam să-mi umplu plămânii cu aer. Vorbele lui Blake şi apropierea de el făceau să se învârtă de nenumărate ori lumea cu mine. Nimeni nu mai avusese vreodată un asemenea efect asupra mea şi, treptat, învăţam să mă bucur de suişurile şi coborâşurile prin care treceam alături de el.

— Frumoasă încercare, am şoptit. El a gemut, apoi mi-a acoperit gura cu a lui. M-a luat în stăpânire cu gesturi blânde, dar perseverente, aţâţându-mă cu scurte dezmierdări ale limbii.

— Mă înnebuneşti, Erica!

— Oh? am şoptit eu, încercând să nu gem în timp ce aerul îmi părăsea trupul.

— Da, în toate felurile posibile. Hai să plecăm de aici! Fiona poate să pună şi singură actele la punct, dacă eşti hotărâtă să închiriezi haznaua asta.”

3. Pasiune amețitoare-Hardline

Povestea lui Blake și a Ericăi continuă: seducție, gelozie și trădare…

   Blake Landon, un magnat al domeniului software, și-a găsit perechea în persoana încăpățânatei Erica Hathaway. Deși firea lui autoritară se luptă fără încetare cu spiritul ei independent, Blake nici nu se gândește s-o mai lase vreodată să plece din viața lui.

    Erica i-a dăruit lui Blake toată încrederea și dragostea ei, hotărând să depășească împreună orice obstacol. Dar când el îi cere mai mult și-i pune la încercare limitele devotamentului, ea se vede silită să-i înfrunte dorințele întunecate. 
     În timp ce legătura dintre cei doi devine tot mai strânsă, dușmanii le dau târcoale. 
Va supraviețui relația lor odată ce inamicii lui Blake întrec măsura și nu le mai amenință doar afacerile?

   „Meredith Wild are talentul extraordinar de a descrie acele momente din viață și din relațiile de iubire care adesea rămân nespuse. Scoate la iveală detalii cu o semnificație profundă.” – Heroes and Heartbreakers

  „Meredith Wild este o magiciană a cuvintelor. Țesătura scrisului ei este uimitoare, delicată, provocatoare și seducătoare. Personajele ei sunt complexe. Când suferă, și tu suferi. Când iubesc, și tu iubești.” – Goodreads

   „Felul în care scrie Meredith Wild te vrăjește, pur și simplu.” – Never Ending Book Basket

 

„Telefonul meu a scos un clinchet.

B: în douăzeci de minute plec de la serviciu.

Am oprit telefonul, n-am luat în seamă mesajul lui Blake şi mi-am îndreptat din nou atenţia către Alli. Ea şi-a dat după ureche o şuviţă din părul ei castaniu, apoi a continuat să pună la curent echipa cu statisticile săptămânale privind evoluţia afacerii pe care o lansaserăm de curând pe internet, Clozpin. Am ascultat-o cu atenţie, simţindu-mă recunoscătoare pentru că revenise în echipa noastră.

Alli se întorsese în Boston de numai câteva săptămâni, dar în sfârşit se afla din nou în acelaşi oraş şi acelaşi apartament cu Heath. El era fericit, ea era fericită, iar după fiascoul cu Risa, eu nu mai puteam de bucurie la gândul că prietena mea îşi reluase funcţia de director de marketing. O invitasem pe Alli să se întoarcă încă dinainte s-o concediez pe Risa pentru că divulgase informaţii confidenţiale despre companie.”

 

— Ai întârziat!

M-am răsucit şi l-am găsit la barul din celălalt capăt al încăperii. Era gol până la brâu, desculţ, şi ţinea în mână un pahar fără picior, pe jumătate gol. Chipul îi era lipsit de orice emoţie şi totuşi încărcat de o forţă care m-a umplut imediat de nerăbdare. Ochii lui verzi parcă luceau în lumina slabă din cameră. îşi ţinea maxilarul încordat, rela- xându-1 doar câte puţin, ca să soarbă din băutură.

— îmi pare rău. M-a sunat…

— Vino încoace! Am lăsat ca următoarele cuvinte să mi se stingă încet pe buze. Nu aveam să discutăm despre neaşteptatul telefon al lui Elliot, cel puţin nu pentru moment. Era ceva nefiresc în privirea cu care mă fixa, în asprimea neiertătoare a tonului pe care rostise cele două cuvinte scurte. M-am îndreptat încet către el, până când ne-au mai despărţit doar câţiva centimetri, iar căldura a început să radieze între noi. Nu încăpea îndoială că Blake era splendid, frumuseţea masculină adusă la perfecţiune. înalt şi zvelt, trupul lui îmi scurtcircuita creierul mai de fiecare dată. Iar momentul acela nu făcea excepţie. I-am atins pieptul, incapabilă să rezist apropierii de el. Muşchii i-au tresărit drept răspuns.

— Scoate-ţi bluza! mi-a spus.”

4. Legătură fragilă-Hard Limit


„Senzual și neașteptat de tandru…“ – Kirkus Reviews

   Lui Blake Landon nu-i mai lipsește nimic. E frumos, bogat și iubit de Erica Hathaway. Cei doi au trecut prin chinurile iadului, dar au reușit să se întoarcă unul în brațele celuilalt. 

   Erica n-a fost niciodată mai pregătită să spună „da“. Dar tocmai când e pe punctul de a-și lua angajamentul suprem, descoperă un episod îngrijorător din tinerețea lui Blake. 

  Pe măsură ce ea încearcă să se împace cu trecutul, insistă ca și logodnicul său să dărâme ultimele ziduri rămase între ei. Erica deschide astfel ușa către o lume care-i întrece până și cele mai nebunești fantezii și o face să pună la îndoială limitele propriilor dorințe. 

  Când pericolul stă la pândă, iar secretele întunecate ies la lumină, oare va reuși trecutul să distrugă promisiunea iubirii veșnice?

  „Legătură fragilă e pasiune pură, iar tensiunea erotică este aproape insuportabilă!“ – Sexy Book Reviews 

  „Minunat scrisă… Cu personaje atât de autentice, încât nu vrei ca povestea să se termine.“ – Books and Beyond Fifty Shades

  „Meredith Wild știe să îmbine perfect iubirea și suferința. Pentru fiecare moment dureros ne oferă unul magic.“ – Sizzling Pages Romance Reviews

  

 5. Hard Love – Iubire triumfătoareIubire triumfătoare - Meredith Wild

După nuntă, Blake și Erica Landon pleacă în luna de miere, într-o călătorie care promite să le întărească legătura și să vindece rănile trecutului. Tocmai când credeau că necazurile li s-au terminat, izbucnește un scandal în jurul alegerii noului guvernator, Daniel Fitzgerald. Blake se trezește în centrul unei anchete în care iese la iveală trecutul său de hacker. Erica e dispusă să facă orice pentru a-l ține pe Blake lângă ea. Dar el nu vrea să coopereze cu autoritățile ca să-și dovedească nevinovăția, așa că relația lor începe să se fisureze.
Va câștiga trecutul lui Blake? Va reuși Erica să îl convingă că viitorul lor împreună merită orice sacrificiu?

Hard Love-Meredith Wild

Hacker Series Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Hacker – Meredith Wild în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Top 8 cărţi erotice incitante

Top 5 cărţi erotice care NU mi-au plăcut

Serii cărţi

Seria Hacker de Meredith Wild – intrigi, pasiune şi reacţii în lanţ

9 COMMENTS

  1. Woau ce serie incendiara!Imi lipsesc vol 4 si 5,sper sa il traduca! Multumesc pentru prezentarea foarte frumoasa a seriei!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.