Apartamentul - Danielle Steel

Apartamentul, de Danielle Steel – Colecţia Cărţi Romantice – februarie 2019

Apartamentul

The Apartment

Danielle Steel

Colecţia Cărţi Romantice – februarie 2019

Editura Lira/Litera

Cartea Apartamentul, de Danielle Steel apare vineri – 22.02. 2019 – la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

    Se întâlnesc întâmplător în inima orașului New York. Patru femei tinere aflate în momente de cotitură din viața lor.

   Claire găsește apartamentul spațios de la mansardă. Dar designerul de încălțăminte aspirant are nevoie de cel puțin un coleg-colegă de cameră pentru a gestiona chiria. O întâlnește pe Abby, o scriitoare care încearcă să se afirme singură, departe de familia ei de succes din LA, după care se alătură Morgan. Morganeste ambițioasă, cu o activitate financiară serioasă pe Wall Street. În cele din urmă, Sasha, studentă la medicină.

Astfel, spațiul extins, cu cărămidă expusă și lumină naturală bogată, devine o casă pentru prietenele care urmează să se angajeze în noi aventuri extravagante. Viața lor comună în apartament le transformă într-o familie. Dar, pe măsură ce oportunitățile și provocările neașteptate modifică cursul fiecărei vieți, se confruntă cu realitatea crudă care, în timp, le va îndepărta în mod inevitabil de locul unde au început visurile lor. . .

   Danielle Steel este renumită pentru poveştile ei inspirate despre familie, dragoste şi viaţă. 

   Prietenii ar putea fi uneori familia de care avem nevoie cu adevărat! Patru tinere ajung să împartă un apartament foarte spațios în inima orașului New York. Toate sunt în pragul vieții și încearcă să schimbe ceea nu a mers, dar și viața mai are multe schimbări pentru ele. Multe visuri încep în acel apartament și destinele lor se împletesc din ce în ce mai strâns.

Era imposibil de înţeles. Îi spusese că o iubea, că era aleasa şi că voia ca ea să fie mama copiilor lui, apoi dispăruse. Nu avea nici un sens, şi tuturor li se părea o nebunie. Dacă se răzgândise, ar fi îngrozitor, dar nu trebuia decât să-i spună. Era evident pentru toată lumea şi mai ales pentru Claire că se speriase de moarte, se panicase şi fugise. Dar el fusese cel care stabilise ritmul şi se mişcase atât de rapid. El fusese cel care se ţinuse după ea şi o convinsese în timp ce îi făcea curte, spunându-i că o iubeşte aproape de la prima întâlnire. Orice motive ar fi avut, dispăruse, în tăcere.

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în martie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

2 COMMENTS

  1. Am citit câteva cărți de Danielle Steel – acum ceva ani – și mi-a plăcut stilul ei fluid și lejer de a spune povestea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.