Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

Cărţi Romantice - februarie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

 Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

      Cărţi Romantice – februarie 2019

1. Domina de L.S. Hilton –  01 februarie 2019

   Judith Rashleigh a reușit în viață. Trăiește în lux, în mijlocul splendorilor Veneției, și se bucură, în cele din urmă, de viața pentru care a fost în stare să ucidă. Dar cineva știe ce a făcut Judith. Judith se poate salva doar dacă găsește o pictură inestimabilă – din păcate, una despre care este convinsă că nu există.

2. În lumina stelelor de Nora Roberts – 08 februarie 2019

   Prima poveste din trilogia cunoscută cu numele Insula celor 3 surori o are în plan central pe Nell Channing, care fuge de un soț abuziv și încearcă să își construiască o nouă viață, sub o nouă identitate. Pe insulă, descoperă însă că viața ei nu are nicio șansă să fie liniștită, pentru că tărâmul acesta fermecător ascunde un blestem vechi. Și ea poate avea puterea să lupte cu el.

3. În sfârșit, iubirea! de Jill Shalvis – 15 februarie 2019

  O nouă poveste din seria Lucky Harbour, în care este urmărită viața lui Amy Michaels. Tânăra este încântată de perspectivele care i se deschid în Lucky Harbour și explorează fiecare colțișor. Mare amatoare de drumeții, se rătăcește la un moment dat și ajunge în calea pădurarului Matt Bowers. Și nu îi este deloc ușor să se abțină când îi vede zâmbetul șăgalnic și sexi.

4. Apartamentul de Danielle Steel – 22 februarie 2019

   Prietenii ar putea fi uneori familia de care avem nevoie cu adevărat! Patru tinere ajung să împartă un apartament foarte spațios în inima orașului New York. Toate sunt în pragul vieții și încearcă să schimbe ceea nu a mers, dar și viața mai are multe schimbări pentru ele. Multe visuri încep în acel apartament și destinele lor se împletesc din ce în ce mai strâns.

      Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice – romanele publicate în luna ianuarie 2019

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna decembrie 2018

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – autori şi serii – 2013 – 2018 

Cărţi Romantice – februarie 2019

11 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.