Aprilie 2015 Ultimul avanpost. Vol. 2: Vanatoarea de Lavinia Calina-Editura Herg Benet

Aprilie 2015 Ultimul avanpost. Vol. 2: Vanatoarea de Lavinia Calina-Editura Herg Benet

Ultimul-Avanpost-Vol-2La Editura Herg Benet se află în pregătire romanul Ultimul avanpost. Vol. 2: Vânătoarea de Lavinia Călina.

Continuarea romanului „Ultimul avanpost”

Pentru fosta prinţesă Diane, viaţa a luat o întorsătură neaşteptată. Ajunsă la Avanpost şi implicată activ în misiuni aproape imposibile pentru oricine altcineva, dar nu şi pentru Subiecţi, ea află că diferenţele dintre persoanele care conduc grupul de rebeli şi cei din structura despotică a Regatului României par să nu fie atât de mari. Dezamăgită de Eva, liderul E.S.C.U., şi având alături câţiva prieteni devotaţi, Diane este hotărâtă să îşi urmeze propriile obiective: aflarea adevărului despre experimentele genetice la care a fost supusă în copilărie şi răzbunarea faţă de Alex, fostul ei soţ şi unul dintre moştenitorii la tron.

O poveste de dragoste dramatică, intrigi de palat ale unor minți diabolice, decizii radicale: vânătoarea a început! Poate Diane să supraviețuiască celei mai importante încercări, reîntoarcerea la ceea ce părea de mult timp uitat?

Dacă te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie să citeşti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!” (Radical Art)

O distopie în context autohton care, culmea!, îţi este în acelaşi timp foarte familară, dar şi exotică. O alegere perfectă pentru serile târzii.” (Anna Vary)

Editura_Herg_Benet

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.