Dragii nostri, deoarece luna martie este luna cadourilor si prima luna a unui anotimp frumos, site-ul Literaturapetocuri.ro, are placerea de-a va oferi o carte surpriza. Toti cei care au avut un numar de comentarii in lunile ianuarie si februarie vor fi beneficiarii acestui mic cadou din partea noastra.

Va multumim ca ne sunteti alaturi si impartasiti cu noi impresiile voastre.

Cei carora le vom oferi un cadou literar sunt:
1. Nicol
2. Ella
3. Geo
4. Tyna
5. Tik Tak
6. Vero
7. Luiza
8. Daniela Cusa
9. Alina
10. Nico
11. Andreea Ilie

Va rugam sa ne trimiteti numele/prenumele si adresa de livrare pe literaturapetocuri2@gmail.com

Cadourile le veti primi in termen de 14 zile.

Va dorim o primavara frumoasa!

Cu drag,
Mili si Iasmy!

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

12 COMMENTS

  1. Multumesc mult, Iasmy si Mili! :* Nu prea am mai avut mare activitate pe aici, dar va multumesc!! locco_smiley_37 Felicitari si celorlalte fete!! 😀

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.