Tu ce faci la ora 11?Plopii din Berlin

Editura Univers va propune o noua colectie, dedicata femeilor care stiu sa se bucure de micile placeri personale: Ora 11.
Ora 11! Casa e linistita, copiii au adormit in sfarsit, totul e pregatit pentru a doua zi. Dar inca nu ti‑e somn… Ceva bun de citit? Sigur ca da, ce idee buna!
Prima aparitie a colectiei este Plopii din Berlin, romanul lui Anne B. Ragde.
Plopii din Berlin, o cronica de familie reconstituita intr‑o naratiune alerta, cu intorsaturi de thriller, este cartea cu care autoarea i‑a cucerit fulgerator pe norvegieni si apoi a fost tradusa in peste cincisprezece limbi. Secretul unei povesti de dragoste, dezvaluit dupa cincizeci de ani, hotaraste soarta unei mosteniri problematice. Urmasii ciudati ai unei iubiri aparent imposibile se regasesc la ferma unde a inceput totul si in casa de care nu‑i mai leaga decat amintiri pe care le sperau uitate. Fiecare dintre mostenitori intelege acum ca nu putea fi altfel decat este si ca, daca nimic nu mai poate fi luat de la capat, macar prezentul celorlalti poate deveni suportabil. Autoarea a mai scris inca doua romane cu aceleasi personaje, care s‑au bucurat de mare succes. impreuna alcatuiesc trilogia familiei Neshov (in curs de aparitie la Editura Univers), ecranizata intr-un serial norvegian de televiziune.

Anne B. Ragde (n. 1957) este o scriitoare norvegiana foarte apreciata atat de critici cat si de public, volumele sale vanzandu-se in peste 2,5 milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute carti se numara Plopii din Berlin, Crabii eremiti si Pasunile verzi. A castigat Premiul pentru cea mai bine vanduta carte in 2005 si Premiul Brage in 2001.
Plopii din Berlin este disponibila cu 25% reducere pe site-ul Editurii Univers (www.edituraunivers.ro).

Editura Univers

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.