Când ne vom revedea de Victoria Alexander

Când ne vom revedea, de Victoria Alexander – Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Când ne vom revedea

When We Meet Again 

Victoria Alexander – recenzii

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Alma-Litera

Citeşte despre cărţile din Seria Effington Family – Victoria Alexander

  Când ne vom revedea de Victoria Alexander love books.

Sâmbătă – 08.02.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul cu nr. 10 al seriei „Familia Effington“, după DARUL IUBIRII, publicat în luna ianuarie.

Pamela este un mister pe care Alexei este hotărât să-l rezolve …

  Prințul Alexei din Avalonia este un maestru în arta seducției, dar când o tânără misterioasă pe care o întâlnește la un bal mascat petrece noaptea în patul său, trăiește momente pe care nu le poate uita. Totuși, se întreabă dacă ea a fost reală sau un vis frumos în lumina lunii.

Alexei ar putea fi o ispită careia Pamela nu-i  poate rezista …

    Domnișoara Pamela Effington nu este un vis. Cu siguranță, să cedeze seducției prințului a fost o nebunie. Acum, este recunoscătoare că drumurile lor nu se vor intersecta. Chiar dacă se vor întâlni, el nu o văzuse niciodată cu adevărat.

  Dar sunt amândoi pregătiți pentru șocul vieții lor? Pamela se  întoarcerea la Londra, hotărâtă să ducă o viață liniștită, dar îl găsește pe Alexei ocupând casa ei – o casă pe care tocmai a moștenit-o recent – și el refuză să plece. În curând misterul și ispita vor începe din nou.

Prințul Alexei, maestru în arta seducției, petrece o noapte cu o tânără misterioasă la un bal mascat. După ani de zile, drumurile lor se întâlnesc, iar misterul și tentația îi vor cuprinde din nou.

Privirea lui o întâlni pe a ei, iar el se apropie și mai mult. Inimile noastre ne spun că totul este perfect, deși raţiunea și logica nu par să fi e de aceeași părere. Îi luă mâna într-a lui. Inimile noastre ne-au făcut să ne regăsim, în ciuda distanţei și a anilor care ne-au separat. Îi sărută o mână, apoi pe cealaltă, cu privirea încă aţintită într-a ei. Și, în cele din urmă, inimile noastre ne-au adus din nou împreună.

Timp de o clipă nesfârșită, buzele lui le mângâiară pe ale ei, explorându-le cu tandreţe, tachinând, tentând, invitând. Căldura o copleși. Pamela își înfășură braţele în jurul gâtului lui și-l trase mai aproape. Putea să-i simtă căldura trupului prin straturile de haine care îi despărţeau, împreună cu mușchii tari ai pieptului și liniile ferme ale coapselor. Dorinţa, fierbinte și dureroasă, o străbătu ca un val. El își adânci sărutul și îi zdrobi buzele sub ale lui, ca și cum ar fi simţit și el la fel. Ca și cum nevoia care o cuprinsese în gheare călătorea printre ei, legându-i laolaltă.

„…nu avea nimic în afară de un cercel și de amintirea unui chip văzut doar la lumina stelelor, și chiar și aceasta deveni tot mai vagă odată cu scurgerea timpului și a prea multor vise, până când nu mai știu cu certitudine ce era amintire și ce era iluzie.
Dar încă ţinea minte felul în care se simţea pielea ei sub mâinile lui. Și felul în care trupurile li se potriveau perfect. Și săruturile.”

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Romanele din acestă serie ne vor prilejui clipe de lectură agreabile!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.