Când toate fetele au dispărut de Amanda Quick

Când toate fetele au dispărut, de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Titlul original: When All The Girls Have Gone

Editura Litera/Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Seria Cutler, Sutter & Salinas

1. When All The Girls Have Gone (2016)-Cand toate fetele au disparut 
2. Promise Not to Tell (2018)
3. Untouchable (2019)

Vineri-09.03.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea

   Charlotte Sawyer se consideră o femeie plictisitoare, mai ales după ce logodnicul o părăsește cu câteva zile înainte de nuntă.

  Dar slujba pe care o face cu pasiune și relația apropiată cu sora ei vitregă, Jocelyn, o ajută să treacă peste trădare și umilință. Viața ei ordonată și previzibilă se schimbă când Charlotte încearcă să o contacteze pe Jocelyn ca să o anunțe că una dintre cele mai bune prietene ale ei a fost găsită moartă în condiții misterioase și descoperă că Jocelyn a dispărut. Frumoasă, deșteaptă și nesăbuită, Jocelyn are obiceiul să ia decizii neașteptate, însă Charlotte își dă seama că de data asta ceva mult mai tenebros se întâmplă.

   Într-un efort disperat de a-i da de urma, Charlotte apelează la Max Cutler, un detectiv particular mutat de curând în Seattle după ce cariera de psiholog criminalist i-a fost brusc curmată de un caz tragic. Colaborarea lor îi face să pătrundă tot mai adânc într-un păienjeniș de pericole, minciuni și înșelăciuni – și să se lase prinși într-o pasiune cum nu credeau că este cu putință să întâlnească…

  Mai întâi însă trebuie să găsească răspunsul la câteva întrebări de care poate depinde viața lor. Unde este Jocelyn? Ce secrete ascunde? Și, mai ales, cine ar face orice ca să nu fie niciodată dezgropate?

Sursa: Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.