Focul din adâncuri - Amanda Quick - Colecţia Cărţi Romantice

Focul din adâncuri, de Amanda Quick – Colecţia Cărţi Romantice

Focul din adâncuri

Promise Not to Tell

Amanda Quick – Jayne Ann Krentz

Colecţia Cărţi Romantice aprilie 2019

Editura Lira/Litera

Cutler, Sutter, & Salinas Series

   Focul din adâncuri paranormal, dragoste

Cartea Focul din adâncuri, de Amanda Quick apare vineri – 05.04. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

O pictoriţă cu viziuni ,,fierbinți”, de coșmar,  se aruncă în mare – dar își lasă secretele în urmă. . .

   Virginia Troy a fost chinuită toată copilăria ei de viziunile terifiante ale incendiului care i-a omorât mama și i-a distrus casa și familia. Făcea parte dintr-un cult religios, iar viața ei din primii ani e plină de taine. Acum este proprietara unei galerii de artă, iar moartea pare că o urmărește obsesiv chiar și în lumea minunată a picturilor. Una dintre pictorițele cu care colaborează se sinucide, dar îi lasă un tablou plin de enigme, care o face să se îndoiască de tot ce își amintește din copilărie.

   La fel ca şi Virginia, anchetatorul privat Cabot Sutter a fost unul dintre copiii cultului religios care a supraviețuit focului … și numai atât el o poate ajuta acum. Pe măsură ce se luptă să descopere indicii din tablou, devine clar că cineva crede că Virginia știe mai multe și că trebuie să fie oprită. Aruncaţi într-un infern de dorință și înșelăciune, Virginia și Cabot se apropie tot mai mult de misterul amintirilor comune – și de soarta șocantă a singurului om care încă mai are puterea de a distruge tot ceea ce-i place.

Proprietara unei galerii de artă și un detectiv particular încearcă să descâlcească ițele misterului ce învăluie un tablou, iar în infernul de minciuni și înșelătorii sunt atrași nu doar unul de celălalt, ci și de tainele trecutului comun.

Sub imperiul unui impuls, întinse braţele şi o trase la pieptul lui. Ea nu se opuse. Dimpotrivă, aproape i se prăbuşi în braţe şi plânse o vreme care păru o veşnicie.
Îşi dădu seama că lacrimile ei ţâşnesc de undeva de departe, dintr-un loc întunecat. Cunoştea locul acela. De-a lungul anilor, vizitase din când în când un tărâm foarte asemănător, adeseori la unu şi jumătate noaptea.

El se ridică, o ridică şi pe ea uşor în picioare şi o sărută. N-a fost un sărut ca un tangou pasional; n-a fost un sărut seducător şi fascinant. A fost un sărut cu înţelesuri mult mai profunde – genul de sărut care pecetluieşte un jurământ.”

Cutler, Sutter, & Salinas Series: 1.When All the Girls Have Gone, 2. Promise Not to Tell -Focul din adâncuri, 3.Untouchable

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în martie 2019

3 COMMENTS

  1. Primul volum din serie – Cand toate fetele au disparut ( povestea cuplului Max Cutler & Charlotte) – mi-a placut tare mult. Abia astept sa descopar povestea lui Sutter, partenerul lui Cutler.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.