O soţie potrivită pentru un marchiz de Sarah MacLean

O soţie potrivită pentru un marchiz de Sarah MacLean – Colecţia Cărţi Romantice

Sarah MacLean

O soţie potrivită pentru un marchiz

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

The Rules of Scoundrels Series : O soţie potrivită pentru un marchiz, O iubită potrivită pentru un conte, Un târg potrivit pentru un duce, Aparenţe înşelătoare

Vineri 07 septembrie 2018-la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

  Cu zece ani în urmă, marchizul de Bourne a căzut în dizgrație, fiind obligat să părăsească înalta societate. Astfel, va deveni Bourne cel dur și lipsit de sentimente, ajungând unul dintre proprietarii celui mai exclusivist club de jocuri de noroc din Londra, și va face tot ce-i va sta în putință pentru a-și recâștiga moștenirea – inclusiv s-o ia de soție pe cuviincioasa și perfecta Lady Penelope Marbury.

   Ruperea unei logodne și anii în care a fost curtată de pretendenți dezamăgitori au făcut-o pe Penelope să nu mai fie interesată de o căsnicie liniștită și confortabilă și să își dorească un bărbat care să-i ofere mult mai mult de-atât. Ce noroc că proaspătul ei soț are acces la o lume de plăceri gata să fie explorată!
Deși este prințul lumii decăzute din Londra, Bourne jură să o țină pe Penelope neatinsă de păcat – ceea ce se va dovedi o mare provocare în momentul în care doamna sa își va descoperi propriile pasiuni, fiind dispusă să parieze orice pentru ele… chiar și inima.

„Mâinile ei se mişcau după bunul lor plac, ducându-se în sus, jucându-se în părul lui, trăgându-l mai aproape, până când buzele lui fură din nou contopite cu ale ei şi de data aceasta… de data aceasta, ea se dezlănţui. Şi îl sărută înapoi, savurând acel sunet adânc, uluitor, care ieşea din gâtul lui, sunetul care o înlănţuia în esenţa ei şi îi spunea, fără cuvinte, că, în ciuda lipsei ei de experienţă, făcuse ceva corect.”

„Era o ofertă remarcabilă, cea pe care i-o făcuse ei. El era bogat şi avea relaţii, şi îi oferea o şansă să-şi schimbe viitorul de fată bătrână pe unul de marchiză. Putea avea orice îşi dorea. El avea să-i ofere totul cu plăcere.
Până la urmă, ea îi dădea singurul lucru pe care şi-l dorise vreodată cu adevărat. Nu chiar. Nimeni nu-i dăduse vreodată ceva lui Bourne. Îşi luase singur. O luase şi pe ea.”

„-E adevărat. Îi cuprinse faţa în palme. Te-am ales pe tine, Penelope. Am ales dragostea în locul răzbunării; am ales viitorul în locul trecutului; am ales fericirea ta în locul a orice altceva.”

  Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

 

Cartea ,,O soție potrivită pentru un marchiz de Sarah MacLean” -reeditare-a apărut şi în colecţia Iubiri de poveste.

O soţie potrivită pentrtu un marchiz de Sarah MacLean

Verifică disponibilitatea Colecţiei Cărţi Romantice/Editura Litera/Lira în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Recenzii/prezentări cărţi Sarah MacLean

Colecţia Cărţi Romantice

 

13 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.