Aparențe înșelătoare - Sarah MacLean - Colecția Iubiri de poveste

Aparenţe înşelătoare de Sarah MacLean – Colecţia „Iubiri de poveste”

Cartea a apărut în colecţia Iubiri de poveste și poate fi achiziţioanată de la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

Seria Rules of scoundrels (cărțile din serie pot fi găsite inclusiv în Colecția Cărți Romantice)

1 A Rogue by Any Other Name – O soție potrivită pentru un marchiz
2 One Good Earl Deserves a Lover – O iubită potrivită pentru un conte
3 No Good Duke Goes Unpunished – Un târg potrivit pentru un duce
4 Never Judge a Lady by Her Cover – Aparențe înșelătoare

APARENȚE ÎNȘELĂTOARE încheie incredibila serie a lui Sarah MacLean, spunând povestea ultimului dintre fondatorii clubului „Îngerul Căzut“

Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant – în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș. Ani la rând, a rămas un mister pentru toată lumea și niciodată nu i-a fost descoperită dubla identitate… până acum.

Sclipitor, tenace, tulburător de chipeș, Duncan West este intrigat de frumoasa femeie cu reputația pătată care are legături de neînțeles cu această lume a promiscuității și păcatului. Știe că ea este mai mult decât pare și jură să descopere secretele Georgianei, dezvăluindu-i trecutul, amenințându-i prezentul și punând în pericol tot ce are mai drag… inclusiv inima ei.

Preţ carte +ziar: 14 lei

10 COMMENTS

  1. Am cumparat o desi primele 3 parti nu le am. O voi citi dar nu stiu cand. Lista este destul de lunga, iar uneori nu ma pot tine de „ordine”. Cateodata am chef de ceva anume sau deloc.

    • Este important sa citesti si cele 3 carti aparute. Autoarea se afla in topul meu de carti historical romance. Are sare, piper si multe condimente 🙂

  2. Am citit cartea dar nu m-a captivat sau, mai bine spus, nu mi s-a parut deosebita. A fost buna insa pentru mine nu super 🙂
    Probabil, faptul ca nu am citit primele carti din aceasta serie, isi spune cuvantul. Povestea in sine mi-a placut. De cei doi eroi la fel 🙂 Dar….

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.