Fructul interzis - Elizabeth Naughton - Colecţia Cărţi Romantice

Fructul interzis, de Elizabeth Naughton – Colecţia Cărţi Romantice martie 2019

Fructul interzis

Forbidden

Elizabeth Naughton

Colecţia Cărţi Romantice – martie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Casa păcatelor – House of Sin Series: 1. Forbidden – Fructul interzis , 2. Deceived – Sclava Iubirii, 3. Undone – Legături întunecate 

Cartea Fructul interzis, de Elizabeth Naughton  apare vineri – 08.03. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Primul volum din House of Sin Series – Seria Casa păcatelor

El este ispita. Fructul interzis. O dorință căreia nu îi poţi rezista. 

   Natalie James își părăsește orașul natal pentru a merge în Manhattan, sperând să găsească răspunsuri legate de moartea celei mai bune prietene ale ei. În schimb, îl găsește pe Luciano Salvatici. Periculos și atrăgător, Luc radiază putere și căldură, dar îşi protejează secretele sinistre.

   Natalie știe că trebuie să păstreze distanța, dar, în ciuda pericolului, nu poate rezista să nu cadă pradă aspectului seducător şi  atingerilor lui. Nu poate opri dorinţa pentru gustul păcătos al buzelor lui. Dorința lor este sălbatică. Îmbătătoare. Periculoasă. Dar înainte ca ea să se predea şi să se lase mistuită de la focul care mocneşte între ei, Natalie trebuie să descopere ce  ascunde Luc în spatele ușilor interzise ale Casei Păcatului …Tânăra simte că el ascunde taine care ar putea distruge relația dintre ei.

  Nathalie pleacă în Manhattan, pentru a lămuri misterul morții unei bune prietene, dar cade pradă  celui pe care îl consideră vinovat: Luciano, tentația supremă, fructul interzis.

Nu-mi puteam scoate din minte privirea lui. Toată noaptea m-am foit, disperată să ştiu ce însemna privirea aceea, ce îi trecuse prin minte în clipele acelea şi de ce se uitase atât de lung la buzele mele. Şi chiar dacă nu mi-aş fi dorit, l-am visat. Mi-am imaginat ce mi-ar fi făcut dacă l-aş fi sărutat, în loc să fug ca un animal speriat. Dacă i-aş fi rupt cămaşa de pe el, dacă i-aş fi dezmierdat trupul cu degetele, cu limba, cu dinţii. Dacă l-aş fi devorat cum mă devoraseră pe mine ochii lui.

Voiam totul de la ea. Voiam să iau totul, cu lăcomie. Dar mai mult decât orice, voiam să am supunerea ei. Întunericul din sufletul meu tânjea după supunere. Iar pe când o sărutam, implorând-o cu buzele să mi se supună, am ştiut că nimic altceva nu avea să-mi aducă satisfacţie. Nici sărutările ei, nici trupul ei, nici măcar propria ei plăcere.

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în martie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Aşteaptă-mă,  de Elisabeth Naughton – recenzie

   Kate Alexander este o femeie norocoasă, dar plătește scump pentru lăcomia unor oameni și nebunia din viața lor se răsfrânge asupra ei, chiar dacă e nevinovată. La început pare doar o simplă femeie care a rămas văduvă cu un băiețel de 4 ani. Pe măsură ce avansează în căutări descoperă că seamănă perfect cu Annie Harrison, o femeie moartă în urmă cu 5 ani într-un accident de avion. De aici totul are altă evoluție, descoperă că ea este Annie și trebuie să recupereze ceea ce a pierdut. Dar cum poate face acest lucru când nu își amintește nimic de soțul care o iubește ca un nebun? Chiar și acum după ani de suferință, fiica ei Julia este revoltată și se gândește cu groază că nu vrea să îşi mai piardă mama încă o dată. Singura persoană care profită și se adaptează foarte bine este fiul ei Reed, un băiețel jucăuș care îi adoră pe toți de la prima întâlnire. E minunat să descoperi că ai a doua șansă, dar Kate nu știe dacă e pregătită să se bucure de ea.

Interviu în exclusivitate cu autoarea Elisabeth Naughton

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.