Întoarcerea acasă de Nicholas Sparks - Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Întoarcerea acasă, de Nicholas Sparks – Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Întoarcerea acasă

Autor: Nicholas Sparks

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 22.04.2022

  Trevor Benson n-a avut niciodată de gând să se întoarcă în New Bern, Carolina de Nord. Dar explozia unui obuz de mortier în fața spitalului în care lucra l-a lăsat cu o infirmitate și a fost trimis acasă din Afganistan. În aceste condiții, căbănuța dărăpănată lăsată moștenire de bunicul lui poate fi locul potrivit ca să se recupereze.

  Îngrijind stupii pe care bunicul lui îi iubea atât de mult, Trevor nu este pregătit să se îndrăgostească de o localnică, însă, chiar de la prima lor întâlnire, simte o legătură stranie cu ajutorul de șerif Natalie Masterson. Și deși ea pare să-i împărtășească sentimentele, rămâne frustrant de distantă, iar Trevor nu poate să nu se întrebe ce ascunde.

  Existența lui în New Bern este complicată de o adolescentă îmbufnată, pe nume Callie, care trăiește în parcul de rulote din apropiere. Trevor speră ca fata să poată elucida misterul morții bunicului lui, dar ea nu-i oferă multe indicii până când, într-o situație de criză, el se vede nevoit să descopere adevărul despre trecutul lui Callie, care are o legătură mult mai strânsă cu bătrânul decât și-ar fi imaginat.
În încercarea de a descifra secretele lui Natalie și Callie, Trevor va învăța ce înseamnă dragostea și iertarea, precum și faptul că în viață trebuie să ne întoarcem din când în când, cu adevărat, acasă.

Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNTOARCEREA ACASĂ de Nicholas Sparks. De vineri, 22 aprilie, la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.