Seria Lorzii pierduți - Lorraine Heath-pasiune și onoare

Seria Lorzii pierduți de Lorraine Heath – pasiune și onoare

   Seria Lorzii pierduți de Lorraine Heath – povestea a trei frați care aleg să trăiască, dar sunt nevoiţi să se despartă. Traumele suferite în copilărie, lupta pentru supraviețuire, singurătatea și maturizarea prematură îi transformă, dar dorința de răzbunare rămâne. Peste ani se vor reuni și dreptatea va fi de partea lor scandalizând societatea londoneză. Cicatricile fizice și psihice îi vor îndepărta de oameni, dar în timp rănile lor se vor vindeca. O serie emoționantă despre trecut, prezent și viitor. 

1.Ispitirea unui lord – She Tempts the Duke

1.Ispitirea unui lord – She Tempts the Duke 

 Trei tineri moștenitori, întemnițați de un unchi fără scrupule, evadează-spre mare, spre străzi, spre bătălii îndepărtate-, așteptând ziua în care se vor întoarce să-și revendice moștenirea.

  Sebastian Easton a jurat mereu că își va răzbuna tinerețea răpită și titlul furat. Acum, întors în Londra ca adevăratul duce de Keswick – rănit, călit în război și complet schimbat de experiențe tragice –, nu o poate uita pe fata curajoasă care cândva i-a salvat pe el și pe frații săi de la o moarte sigură. 

   Lady Mary Wynne-Jones a plătit scump pentru ajutorul oferit tinerilor lorzi de Pembrook întemnițați. Dar își amintește bine promisiunea pe care i-a făcut-o lui Sebastian cu ani în urmă: să se reîntâlnească la ruinele mănăstirii unde au împărtășit un sărut pasional și interzis. Deși Mary este acum logodită cu un alt bărbat, o prietenie clădită pe taine întunecate nu poate fi ignorată. Curând, sentimentele neașteptate și periculoase care se nasc între ei îl ispitesc pe Sebastian să renunțe la misiunea lui de răzbunare și, în schimb, să lupte pentru o iubire ce l-ar putea elibera pentru a doua oară.

2. Lordul ispitei – Lord of Temptation

2. Lordul ispitei – Lord of Temptation

Dragostea are propriile căi să ispitească o inimă neîncrezătoare.

   Odată ca niciodată, el era Lord Tristan Easton – acum este căpitanul Jack, un proprietar de corabie bogat, a cărui singură iubită acaparatoare este marea. Dar toate acestea se vor schimba atunci când Lady Anne Hayworth îl angajează s-o ducă într-o călătorie pe tărâmul pericolului și al seducției.

   Anne dorește cu disperare să-i ceară iertare logodnicului său plecat de mult la război, iar pentru asta are nevoie de un căpitan care să accepte să o ducă pe acel țărm îndepărtat. Tristan îi acceptă toate condițiile, însă cere drept plată un sărut, ceea ce îi va atrage pe amândoi într-un vârtej al tentației irezistibile. Ea nu a mai cunoscut vreodată o asemenea ispită și, pentru câteva săptămâni, trăiește cea mai intensă pasiune din viața ei, dar pentru a-și proteja inima, știe că trebuie să-l părăsească pe fermecătorul căpitan.

   Cu toate acestea, Tristan nu poate uita cu ușurință o asemenea frumusețe și, atunci când se întâlnesc din nou într-o sală de bal din Londra, jură că nu o va pierde a doua oară. Pasiunea fără margini îi va purta pe amândoi pe mări care nu apar pe nici o hartă, dar care ar putea să-l conducă pe lordul pierdut acasă pentru totdeauna.

3. Intenții vinovate – Lord of Wicked Intentions

3. Intenții vinovate – Lord of Wicked Intentions 

   Lord Rafe Easton are sânge nobil, dar lupta pentru supra­viețuire pe care a fost nevoit să o ducă încă de la vârstă de zece ani l­-a învățat că el este singurul în care se poate încrede și că dragostea nu este ceva cu care să merite să­-și piardă timpul.

    După moartea tatălui ei, Evelyn Chambers nu și­-a imaginat vreo clipă că are să fie scoasă la vânzare – de nimeni altul decât de fratele ei vitreg – și dăruită celui care vine cu cea mai bună oferta. Dar, din pricina împrejurărilor, se vede nevoită să admită că singura opțiune pe care o are este să accepte propunerea indecentă a lui Lord Rafe Easton.

  Rafe este un tânăr bogat, dar lipsit de suflet, însă dincolo de aparență lui răceală mocnesc secrete adânc ascunse și o pasiune ținută cu pricepere în frâu.

   Dacă tot va fi nevoită să fie amanta lui, Evelyn este hotărâtă să scoată la iveală tot ce se ascunde în străfundurile temutului lord – însă descoperirile sumbre amenință să îi distrugă pe amândoi. Dar dacă dragostea, așa nedorită și neașteptată cum este ea, îl va ajuta pe lordul rătăcit să-­și găsească în cele din urmă locul în care se simte „acasă“?

      “Se sili să nu se simtă tristă, dezamăgită, abandonată. El o avertizase de la început că existau reguli, că lucrurile trebuiau făcute după voia lui. Ea știuse că el nu era cel mai afectuos om. Dar, pentru scurt timp, chiar crezuse că între ei există ceva special. Răsucindu-se pe o parte, privi spre fereastră. O viață cu totul diferită o aștepta dincolo de ea. Problema era că, brusc, o dorea foarte mult pe aceasta — sau cel puțin o bună parte din ea. Și nu se putu abține să nu creadă că, pe măsură ce avea să treacă vremea, urma a o dori pe toată. 

    Rafe își lipi urechea de ușă. N-o auzea plângând. Nu știa dacă să fie ușurat sau alarmat de asta. Dar, în fond, în afară de noaptea în care Wortham o dăduse afară, ea nu vărsase o lacrimă. Evie a lui era făcută dintr-o esență tare.

    Își dorise să-i ofere mult mai mult, aproape că o implorase să-l atingă. Să pună o mâna pe umărul lui, să-și treacă degetele prin părul lui. Dar nu putuse risca. În vâltoarea pasiunii, era posibil ca ea să uite de aversiunea lui față de ținutul în brațe, și-ar fi putut încolăci mâinile, picioarele, tot trupul în jurul lui…

   Se răsuci și se sprijini cu spatele de perete, apoi se lăsă pe podea. O lampă cu gaz ardea, ca întotdeauna, pentru a ține departe demonii care pândeau în umbre, așteptând, gata să se repeadă la el. Și, în noaptea aceea, aveau să revină dacă adormea. O simțea cu fiecare fibră a ființei sale. Trebuia să se ducă la club, să audă zgomotul permanent al vieții, al activității, învârtirea ruletei, zornăitul zarurilor, foșnetul cărților împărțite. Nu putea rămâne acolo.

    Oricât de mult își dorise să stea întins lângă ea, s-o privească cufundându-se în somn, nu putuse risca să adoarmă acolo. Dacă apăreau coșmarurile, nu dorea ca ea să fie suficient de aproape pentru a-i auzi țipetele.

    „Mă bucur că ai fost tu.”

    Se îndoia că ar fi fost bucuroasă dacă ar fi descoperit că fusese posedată de un nebun.”

Lost Lords of Pembrook Series

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Cărţi Lorraine Heath

Seria Rebelii din St. James 

Seria Gentlemenii din St James

Sursa foto: Pinterest

11 COMMENTS

  1. Mi-a placut foarte mult seria.Cred ca mai corect e sa spun.ca-mi place foarte mult cum scrie autoarea.Romanele sunt relaxante ,interesante si amuzante.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.