Sclava iubirii de Minerva Spencer – Colecția Iubiri de poveste iunie 2022

Sclava iubirii de Minerva Spencer – Colecția Iubiri de poveste iunie 2022

Sclava iubirii de Minerva Spence - Colecția Iubiri de poveste iunie 2022

Sclava iubirii, de Minerva Spencer – Colecția Iubiri de poveste iunie 2022

Sclava iubirii

Minerva Spencer

Seria Rebelii societății

Colecția Iubiri de poveste iunie 2022

Editura Alma/Litera

Din 06.06.2022 – la toate punctele de difuzare a presei

N-AI NICI UN PIC DE DECENȚĂ?“
  Misionara Sarah Fisher nu a întâlnit niciodată pe cineva precum căpitanul Martín Bouchard. Este cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată. De o masculinitate copleșitoare, îmbrăcat elegant în ciuda lunilor petrecute pe mare, el este stăpân peste toți și toate: peste toți, mai exact cu excepția lui Sarah. Dar acest lucru este pe cale să se schimbe, deoarece Sarah a cumpărat mila lui Bouchard cu singurul lucru pe care îl are de vânzare: corpul ei.
„ABSOLUT DELOC…“
  În ciuda ofertei ei scandaloase, Martín nu are nici o îndoială că Sarah este virgină, și încă una delicioasă. Dar, în loc să se culce cu ea, se trezește privind în țeava propriului pistol. În mod clar, cu cât mai mult timp stă pe nava lui, cu atât mai mari sunt șansele ca ea să ajungă chiar și căpitan, la naiba! Cel mai exasperant lucru dintre toate însă este acela că ea pătrunde dincolo de exteriorul lui perfect și îl vede pe omul cu sufletul rănit din interior. Poate Martín să-și depășească trecutul scandalos la timp pentru a avea un viitor alături de prima femeie care i-a găsit și i-a cucerit inima?
Veți citi întreaga poveste în romanul SCLAVUL IUBIRII de Minerva Spencer, ultimul volum al trilogiei „Rebelii societății“. De luni, 6 iunie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.