A doua carte din seria Undead

Cold Kiss (Sărutul de gheaţă), de Roxanne Longstreet (Rachel Caine)

Editura: Eis Pol

An publicare: 1995

Număr Pagini: 319

Limba: româna

 mini prezentare

                   A doua carte din seria Undead

    Sete nesfârşită. Poftă nesătulă. Acesta-i coşmarul vieţii lui Michael Bowman de când a fost transformat de către un respectabil chirurg într-o creatură a morţii , dând târcoale străzilor întunecoase din Dallas pentru a-şi procura “sângele morţii”…Dar unii vampiri doresc mai mult decât sânge…descoperă Michael …descoperă când intră pe ușile închise ale Societății în căutarea colegului său vampir, Adam Radburn. care lipsește. Legat printr-un pact fals în cele mai adânci gropi ale iadului, acest cerc exclusiv al morții vii îl atrage pe Michael în jos într-o lume a nebuniei răului și imposibil de evitat, o lume seducătoare.

Dar  Michael trebuie să scape. Pentru că el se numără printre cei condamnați, iar  moartea nu este doar un mod de viață. Este afrodisiac final … o îmbrățișare erotică care promite extaz rafinat și durere fără sfârșit …

Cartea se mai găseste prin anticariate.

Din păcate primul volum nu a fost publicat încă în România.

17 COMMENTS

 1. Pare o carte interesanta, dar mare pacat ca primul volum nu s-a publicat. Mie imi place sa citesc toate volumele aparute intr-o serie.

 2. Nu stiu, as vrea sa incep lecturarea acestei serii incepand cu primul volum. Daca incep cu cel de-al doilea, am impresia ca-si pierde din farmec. Oricum, multumim Iasmy!

  • Cand vine ispita, mai ca-ti vine sa te apuci de citit, direct de la volumul 3. 🙂

 3. Imi plac cartile cu vampiri, desi ma sperie putin. :)) Dar incerc si eu sa-mi depasesc fricile. Coperta e interesanta rau. :)) Pacat ca nu e primul volum aparut..

  • Daniela, Nopti de patima ai citit? Daca nu ai reusit, atunci trebuie sa recuprezi, vampirii sunt chiar simpatici. 🙂

   • Am uitat sa precizez ca Nopti de patima este singura carte cu vampiri citita, dar care mi-a placut foarte mult.

    • Am citit-o, Mili. Mi-a daruit-o o prietena cum mult timp in urma, si am savurat-o. 🙂 Daca ma gandesc bine, cred ca este singura pe care am avut-o si eu.. Am mai citit alte carti cu vampiri pe net, dar nu au avut aceeasi valoare cu o carte tinuta in mana si mirosul filelor ei. 😀

 4. Nu inteleg de ce al doilea volum s-a tradus si la noi, iar primul nu. Ce logica mai e si asta? :))

 5. Nu stiu cartea. Totusi mi se pare aiurea sa apara vol 2 dar nu si vol 1.
  Nu ma atrage 🙂

  • Mirela, dar nu este singura. La Miron a aparut volumul 2, iar dupa cativa ani au tradus si volumul 1. Actiunea se intelegea, nu erai strans legate intre ele, dar totusi, seriile ar trebui traduse in ordine. Exemplele normal ca ar putea continua.

   • Si alta carte tradusa total aiurea: volumul 7 (sper ca nu gresesc) din seria Outlander. Initial a aparut Ecouri din trecut, iti dai seama, lumea a citit si toti erau blocati, nu intelegeau care este legatura cu actiunea, personajele. Si dupa ani, a inceput Editura Nemira sa o ia de la 0 cu seria.
    Asa ca la noi totul se poate 🙂

 6. nu prea ma pasioneaza povestile cu vampiri dar daca e usor de citit si are logica atunci e buna de citit,pacat ca nu sa inceput traducerea cu primul volum,mersi de recenzie 🙂

 7. Desi nu sunt adepta cartilor sangeroase, chiar imi doresc sa o citesc. Are acel ceva care ma atrage.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.