Colecţia Cărţi Romantice de la Libertatea pentru femei-ianuarie 2016

În luna ianuarie 2016, revista Libertatea pentru femei apare în fiecare vineri cu următoarele cărți romantice:

1. ”O zi prea îndepărtată” de Sidney Sheldon – 8 ianuarie 2016
Tracey Whitney are o viață de invidiat, o carieră bănoasă și un logodnic după care tânjesc multe femei bogate din Philadelphia. Dar totul se dărâmă ca un castel din nisip în momentul în care tânăra femeie intră în conflict cu mafia.

2. ”Inima lui Devin MacKade” de Nora Roberts – 15 ianuarie 2016
Saga fraților MacKade continuă în ianuarie și aflăm povestea lui Devin și a lui Cassie. Femeia pe care o iubește se căsătorește cu alt bărbat, dar Devin știe că va veni un moment în care dragostea lui va avea de câștigat.

3. ”Grădina amăgirilor” de Amanda Quick – 22 ianuarie 2016
Un nou roman plin de mistere, intrigi și crime, pe fundalul unei Londre Victoriene întunecate și sumbre…

4. ”Necunoscutul” de Sandra Brown – 29 ianuarie 2016
O istorie inedită despre dragoste, trădare și sacrificiile pe care o femeie trebuie să le facă pentru a supraviețui.

Preț revistă + carte romantică 9,99 lei
Preț revistă fără carte 1,5 lei

Sursa Libertatea pentru femei

Review overview
3
****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

7 COMMENTS

  1. Imi pare extrem de rau ca am ratat inceputul seriei cu fratii McKade, dar in ianuarie am sa fiu pe faza si sper sa gasesc pe undeva si primele doua volume

    • Iliuta pentru impatimiti, da, Amanda Quick este perfecta. Personal, m-am plictisit sa regasesc tot aceleasi autoare. Se pare ca aceasta colectie are baza solida si aduce vanzari doar cand vine vorba de Nora Roberts, Amanda Quick, Mary Jo Putney si Sandra Brown, altfel nu-mi explic abundenta acestora.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!