Necunoscutul de Sandra Brown

Vineri, 29.01.2016, apare cartea Necunoscutul de Sandra Brown. Aceasta face parte din colecţia „Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

 Emory dispare pe un traseu montan din Carolina de Nord, dar soțul ei, Jeff, iritat de ultima lor ceartă, îi raportează târziu absența, ceața și zăpada împiedicând operațiunile ulterioare de căutare.
În timp ce detectivii îl suspectează pe Jeff că s-a descotorosit de soție pentru a-i moșteni averea, Emory, care a suferit o lovitură severă la cap, își recapătă cunoștința în cabana unui bărbat misterios, al cărui trecut e atât de întunecat încât nu-şi dezvăluie nici măcar numele.    
Pe măsură ce oamenii legii se apropie de necunoscutul care a ţinut-o lângă el, Emory începe să se întrebe dacă nu cumva acesta este, de fapt, salvatorul ei… Încet, încet, teama şi neîncrederea sunt înlocuite de sentimente pe care Emory conştientizează că nu le-a trăit niciodată alături de soţul ei.
Dar, dacă nu necunoscutul a atacat-o, atunci să fi fost Jeff cel care a vrut să scape de ea pentru a putea fi cu cealaltă femeie cu care trăia de ceva vreme? Oare îi sunt îndreptăţite suspiciunile sau doar încearcă să arunce asupra lui Jeff o vinovăţie care să îi justifice propriile momente de pasiune ilicită?

Preţ revistă + carte romantică: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5.lei

Sursa: Cărţi Romantice

21 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.