Înger și demon - Elizabeth Hoyt
Cărţi Romantice - Literaturapetocuri.ro

Înger și demon, de Elizabeth Hoyt – Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Înger și demon

The Raven Prince

Elizabeth Hoyt

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Princes – Trilogia Prinților

1 The Raven Prince – Înger şi demon
2 Leopard Prince – O dragoste nepotrivită
3 Serpent Prince – Inocenţă pierdută

Cartea a apărut şi în colecţia Iubiri de poveste

   Înger și demon – Elizabeth Hoyt historical romance.

Cartea Înger și demon – Elizabeth Hoyt apare vineri – 07.06. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Primul volum al trilogiei Prinților.

   Un șantaj, o propunere de căsătorie refuzată, o țesătură de intrigi și două personaje de care vă veți îndrăgosti.

   Vine o vreme în viață unei femei când trebuie să facă un lucru care odinioară i se părea de neimaginat – pentru Anna Wren, rămasă văduvă, asta înseamnă să accepte postul de secretară a temperamentalului Edward de Raaf, conte de Swartingham. Spre surprinderea ei, constată că îi place să lucreze pentru încăpățânatul conte, iar Edward descoperă în curând în Anna nu doar o excelentă secretară, dar și o femeie deosebită de toate cele pe care le cunoaște.

   La doar 31 de ani Anna rămâne văduvă, soțul ei Peter moare subit lăsându-i-o în grijă pe mama sa „doamna Wren”. Îngrijorată că bugetul casei se termină, Anna se decide să-și caute un loc de muncă. În aceeași zi, intendentul contelui Edward de Raaf îi mărturisește că până a doua zi, stăpânul lui are nevoie de un secretar, iar ea acceptă slujba, spre uimirea intendentului și a soacrei sale.

Ravenhill Abbey era un loc destul de intimidant, se gândi Anna în dimineața următoare, străbătând aleea care ducea spre conac.”[/quote_box_center]

  În lipsa angajatorului ei, plecat la Londra cu afaceri, Anna lucrează câteva zile în biroul acestuia, transcriind manuscrisele lăsate de el.

   La întoarcere, contele Edward de Raaf rămâne surprins când constată că la biroul lui lucrează o femeie. Intră în vorbă cu ea, o identifică ca fiind femeia care i-a speriat calul cu câteva zile în urmă, dar îi apreciază munca depusă în copierea manuscriselor.

[quote_box_center]„Combinația dintre un cal care galopează mult prea repede, o potecă noroioasă în curbă și o doamnă care merge pe jos nu duce niciodată la ceva bun.

Îmi doresc într-adevăr să petrec noaptea cu contele…..în mod intim. Doar că nu vreau să știe că sunt eu.

„ – Sunt logodit și mă voi căsători curând.
–Îmi pare rău, doamnă Wren. Își drese vocea. N-ar fi trebuit să mă port atât de neadecvat cu dumneavoastră. Aveți cuvântul meu de onoare că nu se va mai întâmpla.”

   „Înger și demon”, o carte plină de umor, pasiune și „ițe” cam încurcate.  Romanele scrise de Elizabeth Hoyt merită citite, datorită poveștilor captivante pe care le țese, replicilor pline de umor, dramelor prin care se trece pentru a ajunge la relații adevărate de dragoste și în final, personajele fascinante create.

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

6 COMMENTS

  1. Îmi place cum descrie Lisa Kleypas cărțile acestei autoare: „Cărțile lui Hoyt sunt prea bune ca să fie adevărate”.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.