Colecția Cărți Romantice martie 2022 - Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice martie 2022 – Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna martie 2022.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă, la prețul de 15,99 lei

1.O VIAȚĂ CU TINE de Lexi Blake – 04.03.2022

  Al doilea volum al seriei „Butterfly Bayou“ după CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT, publicat anul trecut.
Seraphina Guidry mamă tânără, singură, își construiește propria afacere, dorindu-și o viață netulburată de vreo altă iubire.
  Harrison Jefferys ajunge în micul orășel pentru a relua legătura cu familia. O cunoaște și se îndrăgostește de Seraphina, dar un secret din trecutul ei împarte comunitatea în două. Însă Harry știe că trebuie să-și urmeze inima…

2.RIVALITATE – de Nora Roberts – 11.03.2022

  Deanna Reynolds, jurnalistă la un mic post TV, o are ca mentor pe Angela Perkins, starul talk-show-urilor. Reporterul charismatic Finn Rileyis, fostul iubit al Angelei, care ar face orice pentru a transmite un reportaj live, este fascinat de Deanna, ceea ce alimentează gelozia Angelei. Rivalitatea lor se transformă într-un război în afara ecranului. O poveste plină de suspans și de pasiune.

3. FLIRTÂND CU PERICOLUL de Suzanne Enoch – 18.03.2022

Primul volum al seriei „Samantha Jellicoe“.
Samantha Jellicoe încearcă să fure un obiect valoros dintr-o vilă din Palm Beach, dar o bombă explodează, un paznic este ucis și Sam ajunge să-l salveze pe milionarul Richard Addison.
O poveste palpitantă despre o hoață care trebuie să demonstreze că nu este o criminală și milionarul care se îndrăgostește de ea.

4.SECRETELE UNEI NOPȚI de Lisa Kleypas – 25.03.2022

O nouă autoare și primul volum al tetralogiei „Wallflowers“.
  Annabelle Peyton trebuie să se căsătorească cu un nobil pentru a-și salva familia de la dezastru. Din păcate, bogatul Simon Hunt o vrea doar ca amantă. Ca să o ajute, prietenele vor să-i întindă o cursă unui gentleman potrivit pentru ea. Dar într-o noapte de vară Annabelle descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

foto credit Pinterest Adriano Gatto

#cartiromantice #lovebooks #literaturapetocuri #romance #cartidedragoste

Colecția Cărți Romantice martie 2022 – Lira/Litera – literaturapetocuri.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.