Colecția Cărți Romantice aprilie 2021 - Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice aprilie 2021 – Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna aprilie 2021.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă

 1.SUB CLAR DE LUNĂ de Nora Roberts – 02.04.2021

  Tory Bodeen a crescut sub pumnul de fier al tatălui ei, singura mângâiere fiind prietenia cu Hope. După uciderea cu brutalitate a micuței Hope de către un criminal rămas necunoscut ani de zile, Tory încearcă să ia viața de la capăt și începe o relație cu Cade, fratele mai mare al lui Hope. Oare pierderea ei tragică îi va uni sau îi va despărți.

2. NUMAI IUBIREA de Mary Balogh – 09.04.2021

Volumul 7 al seriei „Clubul supraviețuitorilor“.
  După moartea soției sale, ducele de Stanbrook vrea să se recăsătorească. Dora Debbins duce o viață modestă având un vis neîmplinit. Apoi, o întâlnire neașteptată îi poate schimba viața. Poate dragostea uni destinele a doi visători?

3.O ALEGERE IMPOSIBILĂ de Susan Elizabeth Phillips – 16.04.2021

Volumul nr. 5 al seriei „Pasiuni texane“.
  Ted este logodit cu Lucy, fiica unui fost președinte al Statelor Unite. Meg, care n-a avut niciodată o slujbă, a renunțat la facultate și nu mai are niciun ban fiindcă părinții n-o mai susțin financiar, vine în Wynette, Texas ca domnișoară de onoare a lui Lucy. Dar Lucy îl abandonează pe Ted la altar și tot orașul o învinovățește pe Meg. Ce poate fi mai rău de-atât? Doar să se îndrăgostească de Dl. Irezistibil! O poveste captivantă și o plăcută reîntâlnire cu personajele din primele volume ale seriei.

4.UN SCOȚIAN IREZISTIBIL de Suzanne Enoch – 23.04.2021

Volumul cu nr. 2 din seria „Scoțieni nestăpâniți“.
  Londra 1817. Aflat la un bal mascat, Arran, care poartă mască de vulpe, vrea să evite ca sora lui să-l cupleze cu tinere debutante și alege o tânără cu mască de vulpe din apropiere, care-i pune sângele pe foc, până când va descoperi că este nepoata șefului unui clan rival. Dar dragostea merită orice risc…

5.DRAGOSTEA DIN OCHII TĂI de Bella Andre – 30.04.2021

O nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Sullivan“.
  Chloe Peterson cade cu mașina într-un șanț și e salvată de un bărbat superb. Fotograf de succes, Chase Sullivan are în jur multe femei frumoase, dar niciuna cum e Chloe. În curând, el va fi dispus să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja, dar Chloe nu vrea mai facă niciodată greșeala de a avea încredere într-un bărbat. Oare va face o excepție pentru Chase?
Serii de succes, autoare îndrăgite și un nume nou intrat în colecție. 

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021 

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

Foto Pinterest – leusasposts.tumblr.com

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.