concurs Origin

Concurs: Origin de Jennifer L. Armentrout-Editura Leda

Aveţi posibilitatea de-a câştiga un exemplar din Origin (cartea a patra din seria LUX) de Jennifer L. Armentrout oferit de Editura Leda

Editura Leda continuă seria Lux cu un nou volum destinat pasionaților de literatură fantasy: Origin, a patra și ultima carte a seriei.

Daemon ar face orice să o recapete pe Katy.banner Origin square

După raidul reuşit, dar cu final dezastruos de la Mount Weather, Daemon se confruntă cu imposibilul. Katy a dispărut. A fost luată. Totul se reduce acum la găsirea ei. Trebuie Daemon să distrugă pe oricine îi stă în cale? Imediat. E nevoie să ardă din temelii întreaga lume ca să o salveze pe Katy? Bucuros. Să expună în faţa tuturor rasa extraterestră? Cu plăcere.

Tot ce poate face Katy e să supravieţuiască.

Înconjurată de duşmani, singurul fel în care Katy poate rămâne în viaţă e să se adapteze. În definitiv, există lucruri în Daedalus care nu par chiar atât de nebuneşti, dar scopurile grupului sunt înfricoşătoare, iar adevărurile pe care le rostesc ei cu atât mai tulburătoare. Cine sunt de fapt tipii răi? Daedalus? Oamenii? Sau luxenii?

Împreună, pot înfrunta orice.

Dar cel mai periculos duşman fusese acolo mereu, iar când adevărurile sunt descoperite şi minciunile date în vileag, de partea cui se vor găsi Daemon şi Katy?

Şi vor mai fi vreodată împreună?

Cerinţe obligatorii

1.Răspundeţi la întrebarea: Ce carte aţi citit de la Editura Corint?
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginilor de Facebook–Editura Leda şi Editura Corint
3. Share public la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.
5. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 22-29.03.2016 (termen limită orele 24.00)

Sponsorul concursului: Editura Leda

Editura LedaVă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!

Cu drag,

Mili si Iasmy!

38 COMMENTS

 1. Instrumente Mortale, Dispozitive infernale, Cascada șoaptelor, Alegerea, Vampirii din Morganville, Divergent, Academia Vampirilor, Urâții, Anna în veșmânt de sânge, Eve, Sânge albastru, Forțele răului absolut, Fetele Gallagher, Arena 13,

 2. Instrumente Mortale, Dispozitive infernale, Cercul Secret,Jurnalele Vampirilor, Academia Vampirilor, Lux,Divergent,Mândrie +prejudecata +zombi.

 3. Bineinteles ca am citit mai multe carti de la Editura Corint si voi nominaliza cateva dintre ele, precum ar fi „SISSI. Imparateasa Austriei” de Jean Des Cars, „De neinvins” de Laura Hillenbrand, ‘Grace de Monaco” de Jean Des Cars sau „Supravietuitorii. Monarhia la inceputul secolului XXI” de Peter Conradi.
  Share FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1531068077197104&id=100008817796862
  Abonare Email: horatiu_concurs@yahoo.com

  P.S. Raspunsul meu a fost strict pentru cartile aparute la Editura Corint, deoarece pentru cartile publicate in cadrul editurilor apartinand Grupului Corint (editurile Leda, Corint Junior si Corint Educational), au fost mult mai numeroase…!

 4. Nu pot sa cred ca oferiti cartea asta la concurs! Pacat ca doar un singur exemplar. Castigatoarea va fi a naibii de norocoasa.

 5. Carti de le editura Corint pe care le-am citit : seria Vampirii din Morganville, seria Dispozitive Infernale de Cassandra Clare, volumele din seria Lux Obsidian si Onyx de J.L.Armentruot ( care sunt preferatele mele) ,Divergent de Veronica Roth , Vrajitor si Vrajitoare de James Patterson, seria Fortele Raului Absolut si Magie de doi bani de Kelley Armstrong, Patimi de Sucub si Vise de sucub de Richelle Mead , Blestemul Focului de Chloe Neill , seria Chimie perfecta de Simone Elkeles, La rascruce de Vanturi . Astea sunt cartile si seriile care mi-au placut cel mai mult.
  Numele folosit pe Facebook: Iftime Anamaria
  Link-ul de distribuire:https://www.facebook.com/literaturapetocuri/posts/468228983366011?pnref=story
  M-am abonat la Newsletter.

 6. Link share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=766685320098101&id=100002699190145
  Facebook: Narcisa Elena Clipa
  Newsletter: narcisascumpik@yahoo.com
  De la editura Corint am citit mai multe carti, nu doar una: trilogia „Divergent” – Veronica Roth, seria „Ucenicul Vraciului” – Joseph Delaney, seria „Fortele Raului Absolut” – Kelley Armstrong, „Viitorul nostru” – Jay Asher si primele 3 volume din seria „Lux” – Jennifer Armentrout

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.