In curs de aparitie „Indrazneste sa iubesti” de Katie McGarry-Editura Epica

In curs de aparitie „Indrazneste sa iubesti” de Katie McGarry-Editura Epica

Indrazneste sa iubesti de Katie McGarry-Editura Epica

Indrazneste sa iubestiEditura Epica a anunțat că la data de 20.02.2015 apare cartea „Indrăznește să iubești” de Katie McGarry, volumul doi al seriei Destine la limită.

Scurtă descriere:

Dac-ar ști cineva adevărul despre viața pe care o duce acasă Beth Risk, mama ei ar fi trimisă la închisoare, iar Beth, adolescenta de șaptesprezece ani, cine știe unde. Așa că ea își protejează mama cu orice preț. Până în ziua în care unchiul ei își face brusc apariția, forțând-o pe Beth să aleagă între libertatea mamei și propria fericire. Așa se întâmplă că Beth se pomenește locuind împreună cu o mătușă care n-o vrea și frecventând o școală care n-o înțelege. Deloc. Cu excepția unui băiat care n-ar trebui s-o înțeleagă, și totuși…
Ryan Stone e băiatul de aur al orașului, un jucător de baseball vedetă… cu secrete pe care nu le poate destăinui oricui. Nici măcar prietenilor cu care împarte totul, inclusiv permanentele provocări spre fapte nebunești. Iar cea mai nebunească dintre toate? S-o invite la o ieșire împreună pe skaterița care nici că putea să fie mai puțin interesată de el.
Dar ceea ce debutează ca o provocare ajunge să fie o atracție intensă la care nu se așteptau nici Ryan, nici Beth. Dintr-odată, băiatul cu imagine impecabilă își riscă împlinirea visurilor — și viața — pentru fata pe care o iubește, iar fata care nu lasă pe nimeni să se apropie prea mult se provoacă pe ea însăși să vrea totul…

Sursa Editura Epica Publishing House

8 COMMENTS

  1. Mi-a placut foarte mult Destine la limita, asa ca abia o astept si pe aceasta! Se anunta foarte interesanta povestea lui Beth!

  2. Acum trebuie sa citesc prima carte din serie,apoi sa imi fac rost de aceasta.Off,tentatii si tentatii 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.