Doar o promisiune de Mary Balogh

Doar o promisiune, de Mary Balogh – Colecția Cărți Romantice

Doar o promisiune

Only a Promise

Mary Balogh

Colecția Cărți romantice iulie 2020

Editura Lira/Litera

Seria Survivor’s Club – Seria Clubul supraviețuitorilor: 1. The Proposal (2012) – Inima mea îți aparține, 2. The Arrangement (2013) Aranjamentul,  3. The Escape (2014) – Călătorie cu final neșteptat4. Only Enchanting (2014) – Dragoste neașteptată5. Only a Promise (2015) – Doar o promisiune, 6. Only a Kiss (2015) – Doar un sărut, 7. Only Beloved (2016)

   Doar o promisiune de Mary Balogh romance.

Cartea apare vineri – 07.08.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul al cincilea al seriei „Clubul supraviețuitorilor“

  Faptul că a fost considerat mereu un lider și părerile lui au fost ascultate, a reprezentat pentru Ralph Stockwood un motiv de mândrie. Dar, în momentul în care și-a convins cei mai buni prieteni să meargă să lupte în războaiele napoleoniene, nu și-a imaginat că va rămâne singurul supraviețuitor.

  Torturat de vină din cauza morții lor, pentru care se consideră unicul responsabil, Ralph trebuie să își continue viața… și să-și găsească o soție ca să poată asigura un moștenitor pentru titlul și averea familiei.

  Întrucât sezoanele la care a participat la Londra s-au dovedit a fi dezastruoase, Chloe Muirhead s-a resemnat să rămână fată bătrână. Cum până și propria familie pare să contribuie la eșecul vieții ei sociale, Chloe se refugiază la nașa mamei sale, unde îl cunoaște pe Ralph. El are nevoie de o soție. Ea are nevoie de un soț. Așa că, sub impulsul momentului, Chloe îi propune cel mai șocant târg – o căsătorie de conveniență, lipsită de sentimente, dar care le-ar aduce amândurora ceea ce le trebuie. Singura ei condiție este ca Ralph să îi promită că nu o va obliga niciodată să se întoarcă la Londra.
Dar împrejurările se schimbă. La fel și promisiunile…

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #romance

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.