Aranjamentul - Mary Balogh

Aranjamentul, de Mary Balogh – Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Aranjamentul

The Arrangement

Mary Balogh –  31 mai 2019

Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Editura Lira/Litera

Seria Survivor’s Club – Seria Clubul supraviețuitorilor: 1. The Proposal (2012) – Inima mea îți aparține, 2. The Arrangement (2013) Aranjamentul,  3. The Escape (2014), 4. Only Enchanting (2014), 5. Only a Promise (2015), 6. Only a Kiss (2015), 7. Only Beloved (2016)

   Aranjamentul – Mary Balogh cărţi de dragoste

Cartea Aranjamentul, de Mary Balogh apare vineri – 31.05. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Disperat să scape de încercările mamei sale de a-i găsi o soție, Vincent Hunt, vicontele Darleigh, se refugiază la țară, într-un cătun îndepărtat. Dar și aici cineva pregătește o capcană pentru a-l prinde în mrejele unei căsătorii…

  Deci, atunci când o găseşte pe domnișoarei Sophia Fry în casa tutorelui, singură, neînsoţită, Vincent este obligat să acționeze. Poate că a fost orbit în luptă, dar poate vedea o soluție la ambele probleme: căsnicia.

   La început, Sophia, liniștită și nesigură, respinge propunerea lui Vincent. Dar când un astfel de bărbat frumos, interesant, o convinge că are nevoie de o soție pe care să o aleagă el, ea este de acord. Alternativa ei este prea îngrozitoare de contemplat. Dar cum poate să se aprindă un foc într-un astfel de aranjament atât de rece? Cum prietenia și camaraderia duc la seducție dulce și plăcere erotică, îndrăznesc să creadă că o afacere născută din disperare ar putea să-i conducă pe amândoi la o dragoste destinată?

   Urma să fie un mariaj de conveniență, bazat pe camaraderie și prietenie, doar că protagoniștii sunt luați pe sus de valul seducției.

„Se aşteptase ca femeia care se căsătorea cu el, oricare ar fi fost ea, să regrete că o făcuse, pentru că el era orb şi nu putea duce o viaţă complet normală, nici nu o putea vedea sau aprecia. Însă îşi dădu seama că această mireasă era aproape complet lipsită de sentimentul propriei valori, chiar şi acum, când era îmbrăcată bine şi scump şi când părul îi fusese coafat aşa cum trebuia şi era vicontesa Darleigh.”

O soţie depinde întotdeauna de soţul ei pentru lucrurile materiale din viaţă. Şi el depinde de ea pentru alte lucruri, unele din ele tangibile, majoritatea nu. Însă eu urăsc cuvântul dependenţă. Ar trebui scos din limba engleză. Prefer să mă gândesc la căsătorie ca la un echilibru între a dărui şi a primi.”

Ea oftă din nou şi se cuibări cu fruntea pe umărul lui, iar el plecă capul şi o sărută. Ea îi răspunse la sărut cu o gură caldă şi adormită – cu toată gura, nu doar cu buzele. Iar el refuză să creadă că ea nu avea cea mai frumoasă gură creată vreodată la o femeie, chiar dacă i-ar fi spus-o cineva cu o vedere perfectă.”

   Mary Balogh a început să scrie într-o seară, ca un hobby. Prima ei carte, o poveste de dragoste Regency, a fost publicată în 1985, folosind numele ei de căsătorie. În 1988 s-a retras de la catedră, după 20 de ani, să îşi urmeze visul de-a scrie full-time.

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Huxtable Quintet de Mary Balogh-când pasiunea izbucnește nestăpânită

Foto Cărţi Romantice

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.