Inima mea îți aparține - Mary Balogh

Inima mea îți aparține, de Mary Balogh – Colecţia Cărţi Romantice martie 2019

Inima mea îți aparține

The Proposal

Mary Balogh

Colecţia Cărţi Romantice – martie 2019

Editura Lira/Litera

The Survivors’ Club Series: 1. The Proposal – Inima mea îți aparține, 2. The Arrangement, 3.The Escape, 4. Only Enchanting, 5. Only a Promise, 6. Only a Kiss, 7. Only Beloved

   Inima mea îți aparține carte historical romance.

Cartea Inima mea îți aparține, de Mary Balogh apare vineri – 29.03. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   În acest roman, Mary Balogh ne prezintă o tânără doamnă care se simte confortabil în singurătatea ei, dar care permite ispitei să-i invadeze inima, atunci când un erou de război îndrăzneț îi arată cât este de extraordinară.

   Gwendoline, lady Muir, este tânără, dar a primit deja o lovitură cruntă când viața i-a răpit bărbatul cu care tocmai se căsătorise. Cu toate acestea, tânăra văduvă nu se gândește să se recăsătorească. Are o viață destul de bună cu familia și prietenii ei. Până când un accident o aduce în brațele lordului Trentham şi simte senzații pe care nu ar trebui să le încurajeze.

   Hugo nu a intenționat niciodată să o sărute pe Lady Muir și, sincer, o judecă ca fiind o aristocrată răsfăţată, frivolă, dar frumoasă. El este un domn numai cu numele: un soldat al cărui curaj i-a câștigat un titlu; un fiu al unui comerciant care și-a moștenit averea. El este cel mai fericit atunci când lucrează pe teren, dar datoria și titlul cer acum să îşi găsească o soție. El nu dorește să se pronunțe în favoarea lui Lady Muir și nici nu are niciun rol în jocurile de societate. Cu toate acestea, Hugo nu a mai dorit niciodată o femeie asa cum o doreşte pe Gwendoline; Modul nevinovat al lui Gwen, râsul molipsitor și chipul minunat l-au cucerit.

   El o vrea, dar o va avea? Fostul ofițer, care a reuşit să o protejeze cu uşurinţă pe Gwen, să se simtă în siguranţă alături de el, este un bărbat care are nevoie de o lecție pentru a câștiga inima unei femei. În ciuda naturii ei prudente, Gwen nu poate ignora atracția. Întrucât cele două lumi foarte diferite se întâlnesc, ambele vor fi contestate în moduri neprevăzute. Dar, prin curte și seducție, Gwen descoperă curând că, cu fiecare sărutare și cu fiecare mângâiere, nu poate rezista devotamentului lui Hugo, dorinței sale, iubirii lui și promisiunii pentru totdeauna.

… și de atunci niciunul nu îl mai poate uita pe celălalt!

Seria The Survivors’ Club Series, cartea a mai apărut la ed.Lider cu titlul Cerere în căsătorie

Nu fu o îmbrăţişare scurtă. Nici lascivă, şi nici măcar deosebit de înflăcărată. Însă o simţi până în adâncul fiinţei ei. Pentru că, oricât de fizică ar fi fost, nu era vorba despre ceva fizic. Era vorba despre… ei doi. El o săruta pentru că ea era Gwendoline şi îi păsa de ea, cu bune şi cu rele. Ea îl săruta pentru că era Hugo şi îi păsa de el.

Romantismul era pentru amante. Iubirea, deşi nu se vorbea niciodată despre ea, era pentru soţii. […] 
Dacă aş fi din nou tânăr, Hugo, cred că aş căuta iubirea şi romantismul şi căsătoria în acelaşi loc, şi aş da naibii toate avertizările care spun că romantismul se va subţia cu timpul, iar iubirea se va subţia chiar şi mai mult.”

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în martie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – autori şi serii – 2013 – 2018 

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.