Dulcea eliberare

Dulcea eliberare – Jamie McGuire – Apariţie Editura Trei

Dulcea eliberare

Autor: Jamie McGuire

Titlul original: Beautiful Redemption

Limba originală: engleză

Traducere de: Deniz Otay

Anul apariţiei: 2018

Seria Maddox Brothers: 1. Dulcea uitare – Beautiful Oblivion 2. Dulcea eliberare – Beautiful Redemption 3. Beautiful Sacrifice 4. Beautiful Burn

   Dulcea eliberare – Jamie McGuire – Seria Frații Maddox

Bestseller New York Times

Al doilea volum din seria Frații Maddox

      Liis Lindy este agent FBI. Ca să se dedice total meseriei sale, cere să fie transferată din Chicago la San Diego. Visează la promovări și laude pentru soluționarea cazurilor aparent imposibile.
Agentul special Thomas Maddox este arogant, neiertător și crud. Vânează cei mai mari infractori din lume. Dar, deși a salvat multe vieți, nu poate face nimic pentru Travis, fratele său mai mic, învinuit pentru un incendiu cu zeci de victime. Thomas are o singură soluție: poate să-l recruteze pe Travis în FBI, pentru că acesta are niște conexiuni în lumea mafiei.

   Așadar, merge să-i dea vestea însoțit de Liis – pare alegerea perfectă pentru a poza într-un cuplu fericit. Doar că la finalul misiunii, ei ajung să se întrebe dacă nu cumva jocul lor s-a transformat în ceva serios…
Intră în lumea întunecată a enigmaticului Thomas Maddox și află cât de frumoasă poate fi viața atunci când nu ești prima iubire, ci ultima.

   „Seria Frații Maddox e sexy, plină de surprize și creează dependență – întocmai ca frații Maddox.” Kami Garcia, autoarea seriilor Beautiful Creatures și Dangerous Creatures

   „Amestecul perfect de senzualitate, adrenalină și tandrețe.” – Mia Sheridan, autoarea bestsellerului Archer’s Voice

   „Aventura alertă și încărcată de erotism a două suflete pereche rănite. Dacă această aventură e condusă de unul dintre frații Maddox, iar totul se desfășoară în lumea palpitantă a FBI-ului, atunci efectul e irezistibil.” – Penelope Ward, autoarea bestsellerului Stepbrother Dearest

   Jamie McGuire a urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Este autoarea trilogiei Providence și a seriilor de mare succes Beautiful și Frații Maddox.

   De aceeași autoare, la Editura Trei, au apărut: Iubirea doare, Șoapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi.
Sursa Editura Trei

Dulcea uitare, primul volum din seria Frații Maddox, a debutat direct pe locul 1 pe lista de bestselleruri New York Times.

   “Dulcea uitare“ este un roman de dragoste a cărei poveste este spusă din perspectiva lui Camille Renee Camlin/Cami (alintată Mușetica sau Păpușica de către Trent) o tânără de 22 de ani care lucrează ca barmaniță la Red Door. Este studentă la Universitatea Easten State, dar din anumite motive, în loc să promoveze, a rămas în anul doi. După un singur an petrecut în cămin, a trebuit să se mute într-un apartament pe care îl împarte cu Raegan, care lucrează și ea în același bar. Este împreună cu T.J. de șase luni. Primele trei luni au fost nemaipomenite, apoi lui T.J. i s-a încredințat să conducă o misiune foarte importantă. Fusese pentru prima oară însărcinat cu un proiect întreg, iar el era perfecționist și  ambițios peste măsură. Misiunea aceasta reprezenta cel mai însemnat lucru pe care-l făcuse vreodată, iar dacă totul se termina cu bine, el s-ar alege cu o promovare semnificativă. S-a mutat în California și în ultimele trei luni a avut doar o relație la distanță cu iubita lui. Cami a încercat pe cât posibil să înțelegă motivele pentru care T.J. a fost nevoit să facă anumite sacrificii pentru propria lui independență, chiar dacă ea era cea sacrificată.”

   Fericirea mea ești tu (Walking Disaster) a debutat, de asemenea, direct pe locul 1 în listele de
bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal.

   “Fericirea mea eşti tu“ este un roman de dragoste a cărui poveste este spusă din perspectiva studentului Travis „Mad Dog” Maddox, posesorul mai multor vicii – femei, băutura, fumat, bătai, jocuri de noroc, violent din fire, a carei viaţă se schimbă din momentul în care ajunge să o cunoască pe Abby Abernathy (Pigeon), cea mai bună prietenă a lui Mare/America, iubita vărului său, Shepley. Din primul moment această fată îl intrigă prin comportarea distantă, care, parcă ascunde ceva anume. Deşi o place foarte mult, se trezeşte implicat într-o prietenie platonică cu aceasta.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăţi editoriale

Recenzii cărţi Jamie McGuire

Dulcea eliberare – Jamie McGuire – Seria Frații Maddox – cărţi de dragoste – cărţi erotice

 

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.