editura-litera

Astazi, 24 iulie, Editura Litera lanseaza in reteaua de chioscuri cartea “Ce spun eu si ce intelegi tu” de Deborah Tannen .

Cartea Ce spun eu si ce intelegi tu, un adevarat fenomen cultural si intelectual, s-a aflat aproape patru ani pe lista de bestselleruri New York Times, dintre care opt luni pe primul loc. Este cartea ce a adus in atentia publicului diferentele de gen privind modurile de vorbire. Combinand perspicacitatea stiintifica cu o scriere incantatoare si amuzanta, Tannen arata cum este posibil ca barbatii si femeile sa aiba o impresie total diferita despre ce s-a spus in cadrul unei conversatii. Ce spun eu si ce intelegi tu este cartea care va schimba cu siguranta modul in care privim o conversatie.

Deborah Tannen este profesor universitar de lingvistica la Universitatea Georgetown din Washington D.C. si autoarea unor carti si articole despre modul in care limbajul folosit in conversatiile noastre de zi cu zi ne afecteaza relatiile. Printre cartile ei se numara mai multe bestelleruri New York Times, traduse in multe limbi de circulatie internationala. A publicat articole in numeroase ziare si reviste importante, printre care The New York Times, Newsweek, USA Today, Washington Post, Time si The Harvard Business Review. De asemenea, este adesea invitata in emisiuni de radio și de televiziune. In afara celor sapte carti ale sale de interes general, Tannen este autoarea sau editoarea a saisprezece carti de specialitate si a peste o suta de articole stiintifice. A mai publicat poeme, povestiri si eseuri personale.

Cartea va fi disponibila la toate chioscurile de ziare, incepand de joi, 24 iulie, exclusiv cu revista Unica , la un pret special: doar 16,99 lei.

Sursa comunicatedepresa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.