Al cincilea val- Rick YanceyAl cincilea val de Rick Yancey-Carte/Film

Editura Art
An aparitie: 2015
Colectia: Young Art
Număr pagini: 330

O invazie extraterestră distruge omenirea în patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al Cincilea Val este cel mai periculos, pentru că de data asta puţinii pământeni rămaşi în viaţă nu ştiu nici măcar ce îi ameninţă, cu atât mai puţin cum să înfrunte pericolul. Cassie, o adolescentă curajoasă de 16 ani, are o singură dorinţă: să îşi salveze frăţiorul – iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic.

Înaintea atacului, Ben Parish era un băiat obişnuit, dintr-un liceu obişnuit. Acum este soldat şi se vede obligat să aleagă între a avea încredere şi a deznădăjdui, între a se supune şi a se răzvrăti, între a-şi face datoria şi a-şi salva prietenii, între viaţă şi moarte.

Romanul lui Rick Yancey este diferit de orice carte sau film despre extratereştri la care vă puteţi gândi. Al Cincilea Val este cu mult mai înspăimântător. Poate pentru că pare atât de plauzibil. Mai aproape de noi decât am vrea să credem. Un roman fascinant, îndrăzneţ, o capodoperă a SF-ului modern.

„Fascinant şi original, Al Cincilea Val este un roman-tsunami care te prinde şi nu-ţi mai dă drumul. O poveste post-apocaliptică despre o invazie extraterestră, cu o eroină inteligentă şi vulnerabilă în mijlocul acţiunii.“ New York Times

Începând cu data de 21 ianuarie  2016 cartea „Al cincilea val” de Rick Yancey, poate fi achiziţionată împreună cu Ziarul Libertatea de la toate chioşcurile de presă.

Primul volum: 21 ianuarie 2016, al doilea volum 28 ianuarie 2016.
Editura Arthur şi Ziarul Libertatea

Preţul cărţii: 19.99lei
Sursa (Blogulcolectionarului.ro)

În curând în cinematografe puteţi viziona şi ecranizarea cărţii.

8 COMMENTS

  1. Mersi Yasmy! Am auzit ca este buna cartea, ca are suficient romantism in ea cat sa fie si pe gustul meu!

  2. Hmmm… inca nu m-am hotarat daca sa mi-o iau de la ziar sau sa platesc un pic mai mult, dar sa fie hardcover. Nu ma dau neaparat in vant dupa coperte, dar o diferenta de 5 lei nu cred ca e gaura in buget… Oricum, am seria asta de ceva timp pe lista! Sper s-ajung si la ea!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.