Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021- Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021- Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna septembrie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea

1.CUCERITORUL CUCERIT de Anna Harrington – 06.09.2021

Volumul care încheie tetralogia „Viața secretă a burlacilor”, după CUM M-AM MĂRITAT CU UN MARCHIZ, publicat în 2017.
   Jocuri de noroc, scandaluri, seducție, nimic nu-i era străin lui Stephen Crenshaw, marchizul de Dunwich. Dar patru ani în armată și pierderea celui mai bun prieten al său l-au schimbat iremediabil. Acum, vrea să recupereze tot ce a pierdut… inclusiv pe Lady Faith Westover, femeia căreia i-a frânt inima. Oare chiar a devenit domnul respectabil care se pretinde a fi și o va putea recuceri pe Faith?

2. RĂZBOIUL DUCESEI de Courtney Milan -13.09.2021

O nouă autoare și primul volum al seriei „Frați ticăloși”.
  Domnișoara Minerva Lane și-a schimbat numele pentru a scăpa de trecutul ei scandalos și nu vrea să iasă în evidență cu nimic. Așadar, când un duce frumos vine în oraș, ultimul lucru pe care îl dorește este atenția lui. Dar Robert Blaisdell, ducele de Clermont, nu se lasă păcălit de Minnie cea liniștită și cu ochelari și vrea să-i descopere toate secretele, înainte ca ea să i le afle pe ale lui.

3.CONTELE, FATA ȘI COPILUL de Vanessa Riley – 20.09.2021

Volumul al doilea al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători”, după DUCELE, DOAMNA și BEBELUȘUL, apărut în luna iunie.
  Servitoarea Jemina St. Maur a supraviețuit unui naufragiu, a suferit o amnezie și a fost arestată în Bedlam, dar a fost eliberată de avocatul Daniel Thackery, care pentru ea a trădat chiar lucrul pe care îl apără, legea. Pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, oare el și Jemina vor trebui să-și sacrifice singura șansă la fericire?

4. IUBIRE PERICULOASĂ de Minerva Spencer – 27.09.2021

O nouă autoare și primul volum al seriei „Proscrișii”.
  Lady Euphemia Marlington a fost capturată de pirați și vândută într-un harem. Acum, după 17 ani, Mia s-a întors la Londra și trebuie să se căsătorească cu un bărbat ales de tatăl ei, nimeni altul decât Adam de Courtney, cunoscut drept Marchizul ucigaș, ale cărui prime soții au murit în circumstanțe misterioase. Oare când cei doi proscriși se vor întâlni, inimile lor vor fi sfâșiate de secretele trecutului sau vor bate la unison?

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021- Alma/Litera

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.