Gazduire web - Povestea noastră

   Gazduire web: Povestea noastră

      Până și chiriașii din online au nevoie de gazde ospitaliere.

   Când am pornit proiectul nostru literaturapetocuri.ro, ne-am înarmat doar cu pasiune pentru citit, curiozitate, entuziasm și nevoie de comunitate. Ne doream un spațiu al nostru în care cuvintele să-și găsească adăpost, în care romantismul, călătoriile, autodescoperirea să fie la ele acasă. Ne-am aventurat într-un contract cu o gazdă pe care nu o cunoșteam și care speram să ne ofere ceea ce doream pentru buna desfășurare a proiectului.

   Știți vorba aceea, socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă? În backstage, Literatura pe Tocuri se împiedica mai degrabă în șlapi cu 3 mărimi mai mari tocmai din cauza unei găzduiri nepotrivite pentru nevoile noastre. Realitatea era că ne confruntam cu o viteză foarte mică de încărcare a site-ului și cu resurse insuficiente de tip RAM și CPU alocate nouă.

   Ce-și doresc toți cititorii atunci când poposesc pe un blog cu intenția de a petrece câteva minute acolo?

   Își doresc un  site care să se încarce rapid.

   Își doresc pagini care se încarcă fără erori.

   Își doresc rapiditate.

   Își doresc conținut de calitate ambalat frumos, nu în ziar de hârtie.

   Noi doream să vă oferim toate acestea de mai sus, însă vechiul nostru host nu considera aceste criterii importante. Așa că, prietenește, ne-am făcut bagajele, am pus toată căsuța Literatura pe Tocuri în mișcare și ne-am mutat.

 Cum am găsit până la urmă gazduire web omenească

 Gazduire web - Sitebunker

   Repede-repejor știam că trebuie găsită o soluție. Din respect pentru cititorii noștri, nu puteam să vă oferim conținut original prețios într-un ambalaj neprietenos, cu mult sub standardul de bun simț.

   Așa am ajuns la Sitebunker, un furnizor de gazduire web perfect pentru căsuța noastră cu dichis.

   Cine se află în spatele Sitebunker

   Sitebunker a pornit de la dorința unor experți IT de a oferi antreprenorilor un spațiu securizat în care să-și desfășoare activitatea online. În spatele Sitebunker se află o echipă întreagă de 30 de oameni dedicați, muncitori și profesionaliști, cu o experiență dovedită de peste 12 ani în domeniul IT. Proiect desprins din aripa companiei-mamă specializată pe furnizarea soluțiilor eficiente de web design, Sitebunker bifează toate criteriile noastre.

   Sunt niște profesioniști în domeniul hosting care prioritizează clientul și îl tratează cu același respect pe care o gazdă ar oferi-o unui chiriaș cumsecade. Experiența cumulată de peste un deceniu în domeniul IT îi recomandă și este o dovadă a calității muncii lor.

   De ce îi apreciem pe cei de la Sitebunker

   Apreciem întreaga echipă pentru suportul oferit constant de la începutul colaborării. Aceștia sunt atât de dedicați fidelizării clienților și atât de convinși de calitatea serviciilor lor, încât oferă gratuit transferul de la altă firmă de gazduire web în bunkerul lor.

   Îi apreciem pentru rezultatele concrete și absolut sesizabile. Literaturapetocuri.ro se încarcă acum rapid, fără probleme iar cazurile precedente în care site-ul ajungea offline pentru o perioadă nu s-au mai repetat de când am făcut mutarea.

   Îi apreciem pentru pasiunea lor pentru IT, pasiune pe care o avem în comun, deși o aplicăm în domenii diferite. Noi pentru literatură, ei pentru tehnologie. Sitebunker oferă protecție antivirus necondiționată pentru domeniul nostru, back-up lunar și serviciu de customer support 24/7.

   Nu le-am mulțumi public pentru serviciile oferite decât dacă am fi cu adevărat satisfăcute de standardul înalt al găzduirii lor. Recomandăm această companie tuturor antreprenorilor, freelancerilor, bloggerilor care, asemenea nouă, s-au confruntat sau încă se confruntă cu găzduire defectuoasă. Securitatea și respectul oferit de Sitebunker sunt incontestabile și merită recomandate mai departe. Mulțumim echipei și le urăm spor în a aduna chiriași numeroși și fericiți!

16 COMMENTS

  1. Ce frumos ai spus: „Pana si chiriasii din online au nevoie de gazde”.
    Intr-adevar, asa este. Gazduirea joaca un rol important pentru fiecare site.
    Eu sunt de parere ca este esential ca un site sa aiba o rata de raspuns mica (1 secunda) pentru a nu-l pierde pe utilizator in timpul de incarcare.
    Tu ce crezi?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.