Sedu-mă cu safire de Jane Feather

Sedu-mă cu safire, de Jane Feather – Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Sedu-mă cu safire

Jane Feather

Seria Giuvaiere londoneze

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Editura Alma/Litera

Sedu-mă cu safire de Jane Feather historical romance.

Luni – 16.11.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

  Domnișoara Fenella Grantley are un secret: a luat parte, fără știrea celor apropiați, la cursuri de actorie și visează să joace într-o piesă pe scena unui teatru.
Femeile din lumea bună, din care face parte, nu au asemenea aspirații, dar Fenella nu a fost niciodată genul care să urmeze regulile înaltei societăți și nu se dezice nici de această dată. Așadar, este entuziasmată când se vede față în față cu provocarea de a întruchipa personajul principal al unei piese ‒ până când îl cunoaște pe autorul acesteia. Alternând între înnebunitor de enervant și înnebunitor de irezistibil, el se dovedește o provocare chiar mai mare pentru Fenella.

  Edward Tremayne, fiul ilegitim al contelui de Pendleton, s-a dezis de înalta societate cu câțiva ani în urmă, croindu-și propriul drum în lumea teatrului și urmându-și chemarea talentului de dramaturg. Fenella este tot ce îi lipsește din lumea căreia i-a aparținut și el cândva. Acum, că soarta i-a scos-o în cale, Edward este hotărât să o facă personajul principal al piesei ‒ și al vieții lui. Însă pasiunea care se aprinde între ei nu este ușor de controlat, căci nu sunt doar doi oameni care simt o atracție irezistibilă unul față de altul, ci și două personalități puternice, cu un trecut, orgolii și aspirații care le-ar putea sta în cale…

  Veți citi întreaga poveste în romanul SEDU-MĂ CU SAFIRE de Jane Feather, vol. al doilea al seriei „Giuvaiere londoneze“. De luni, 16.11, la punctele de difuzare a presei din toată țara!

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

cărți romantice

#literaturapetocuri #romance #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.