Un scoțian adevărat de Kerrigan Byrne - Colecția Iubiri de poveste martie

Un scoțian adevărat, de Kerrigan Byrne – Colecția Iubiri de poveste

Un scoțian adevărat

Kerrigan Byrne

Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Editura Alma/Litera

Un scoțian adevărat de Kerrigan Byrne – love books.

Luni – 01.03.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Al doilea volum din seria Diavolii îngenuncheați

  Este mereu primul și cel mai bun – la orice. Un bărbat care și-a croit singur drumul prin inteligență și voință. Un scoțian puternic și impozant, care poate fi fermecător, dar care urăște viciile. Acesta este lordul prim-judecător al Angliei, Cassius Gerard Ramsay. Misiunea lui: să investigheze unul dintre cele mai cunoscute tripouri din Londra, deținut de una dintre cele mai interesante și mai dezirabile femei pe care le-a cunoscut vreodată.
   Cecelia Teague era o orfană pe care o aștepta un viitor sumbru – până când un binefăcător secret din trecutul scandalos al mamei ei îi oferă șansa salvării. Trimisă la o școală prestigioasă și apoi la universitate, Cecelia crede că drumul ei în înalta societate este asigurat. Apoi, dintr-odată, se trezește moștenitoarea unei școli pentru tinere domnișoare… care este totodată și tripou. Acum este nevoită să ducă două vieți: una de lady cuviincioasă, atrasă inexorabil de Lord Ramsay, și cealaltă, de proprietară a unui club al viciilor, care încearcă să-și ferească afacerea de răzbunarea aceluiași bărbat. Ramsay nu are idee că este vorba de aceeași femeie… și Cecelia ar dori ca lucrurile să rămână așa. Dar ce se întâmplă când pasiunea arzătoare și secretele mortale îi obligă să dezvăluie adevărul și să aleagă un drum ce pare imposibil?
  Veți citi întreaga poveste în romanul UN SCOȚIAN ADEVĂRAT de Kerrigan Byrne, al doilea volum din seria Diavolii îngenuncheați. De luni, 1 martie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.