În curs de apariție la Editura LiterPress Publishing

În curs de apariție la Editura LiterPress Publishing

Editura LiterPress Publishing – În curs de apariție autori români.

1. Izmir. Destine divergente, de Cosmin Lazăr

  Iubirea și destinul – două forțe ce guvernează lumea necondiționat; religia și tradiția – altele două, care, uneori, se pot dovedi piedici. Dar, indiferent cât de aprigă ar fi lupta dintre ele, mereu există un învingător. Important este să trăiești viața la maximum.

  Cemile și Nur sunt două surori pe care lupta dintre aceste forțe le-a trimis în lumi și culturi diferite. Pentru a scăpa de o răzbunare în numele tradiției, familia acestora este nevoită să plece din Izmir, lăsând în urmă o viață lipsită de griji. Nur este obligată să se căsătorească, însă alege să se revolte; Cemile are posibilitatea unei alegeri, dar cu ce preț…

    Primul volum al seriei  „…” este o adevărată lecție de cultură orientală, autorul surprinzând prin aventurile protagonistelor, care ne poartă în locuri precum Istanbul, Monaco, Alger sau nisipurile fierbinți ale Saharei și cercetând consecințele fanatismului religios și intoleranța din prima jumătate a secolului trecut.

Un debut de excepție al unui scriitor cu reale înclinații literare și istorice.

2. Destinul sărută de 3 ori, de Nina Marcu

  Ama se întoarce în România pentru înmormântarea tatălui său, după patru ani petrecuți în străinătate. În clipa când decide să lase în urmă trecutul și să rămână acasă, destinul începe să-i joace feste. Îl cunoaște pe Andrei, directorul televiziunii Alma4, însă se produce o neînțelegere și lucrurile nu merg așa cum trebuie. Cei doi devin dușmani, dar de la dușmani la iubiți este un singur pas… Însă, chiar și când par să îngroape securea războiului, lumea le stă împotrivă. Ama va trebui să își cântărească prioritățile și să aleagă între cei doi bărbați care îi bântuie gândurile. Oare de cine este îndrăgostită cu adevărat? Realitatea se îmbină cu secretele, trădările cu corupția, în timp ce iubirea își va crea propriul ritm în sensul acelor de ceasornic. Vor reuși să învingă obstacolele? Ce impact va avea dezvăluirea secretelor?

3. Aripi de gând, de Vero Budea, Rodica Pușcașu

  Arta de a exprima prin versuri anumite stări, de a descrie locuri sau sentimente este încântarea celor ce sunt îndrăgostiți de poezie. Aripi de gând este un volum special care conține viziunea diferită a două poete unite prin frumusețea cuvântului.

  Cuvântul îmbracă emoțiile și le armonizează după culorile sufletelor iubitoare de poezie. Prin vers, sufletul se descătușează și apoi se înalță.

În curând la LiterPress Publishing

Noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.