Când Frumoasa seduce Bestia de Lorraine Heath

Când Frumoasa seduce Bestia, de Lorraine Heath – Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Când Frumoasa seduce Bestia

Lorraine Heath

Seria Păcate pentru orice anotimp

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Editura Alma/Litera

Când Frumoasa seduce Bestia de Lorraine Heath love books.

Luni – 26.04.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Ultimul volum al seriei „Păcate pentru orice anotimp“

  Althea Stanwick era o lady perfectă, destinată să se mărite cu un lord bogat, dar familia ei a fost trădată și a rămas fără nici un sfanț. Deși și-a pierdut prietenii, averea și respectabilitatea, Althea a conceput un plan scandalos. Dacă poate învăța cum să seducă, poate avea putere asupra bărbaților și se poate întoarce în societatea mondenă așa cum dorește. Are chiar și un profesor în minte, un bărbat cu trăsături frumoase, dar a cărui poreclă, Bestia, reflectă exact cât de onorabil este.
  Benedict Trewlove nu știe cine a fost tatăl lui, dar știe prea bine unde îi este locul – de partea întunecată a Londrei, oferind protecție cui are nevoie. Nici o femeie însă nu i-a mai cerut ceva atât de ieșit din comun ca această frumoasă misterioasă. Althea n-are ce căuta printre vicii și păcate, chiar dacă el nu poate rezista tentației pe care i-o prezintă. Dar adevărul despre nașterea lui iese la iveală și numai o iubire puternică și sălbatică îi poate ajuta să uite trecutul.
  Veți citi întreaga poveste în romanul CÂND FRUMOASA SEDUCE BESTIA de Lorraine Heath, ultimul volum al seriei „Păcate pentru orice anotimp“. De luni, 26 aprilie, la punctele de difuzare a presei din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.